Δείτε με αυτό τον έξυπνο τρόπο τι εξαντλεί την μπαταρία του iphone σας

0
Οι περισσότεροι χρήστες jailbreak του iPhone έχουν πολλαπλές προσαρμογές στη συσκευή τους. Αν είστε σαν εμένα, τότε είναι πιθανό να έχετε εγκατεστημένα στη συσκευή σας περισσότερα από 10 tweak, όπου το καθένα εξυπηρετεί έναν ξεχωριστό σκοπό και στοχεύει ένα διαφορετικό μέρος του λειτουργικού συστήματος.  
Αν λοιπόν έχετε πολλά tweak στο iPhone σας μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά μπορεί επίσης να έχει αρνητικές επιπτώσεις στη συνολική διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής σας. Το λειτουργικό του  iOS σάς επιτρέπει να βλέπετε τη χρήση της μπαταρίας για εφαρμογές , ωστόσο δεν μπορείτε να δείτε τις ίδιες πληροφορίες για τις αλλαγές που έχετε κάνει με το jailbreak . Εκεί μπαίνει το tweak Dra1n.

Αυτό το νέο jailbreak tweak που κυκλοφόρησε επιτρέπει στους χρήστες να δουν ποια πακέτα  εξαντλούν την μπαταρία της συσκευής τους. Με το Dra1n tweak οι χρήστες μπορούν να μάθουν αν το νέο tweak που εγκατέστησαν πρόσφατα επηρεάζει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής τους και ξέρουν πόση επίδραση έχει στην απόδοση της μπαταρίας. Στην εφαρμογή Dra1n λαμβάνετε μεμονωμένες μετρήσεις συσκευής εκτός από τα συγκεντρωμένα δεδομένα που υποβάλλονται από άλλους χρήστες του Dra1n. Το Dra1n λαμβάνει επίσης προληπτικά βήματα για να σας ενημερώσει εάν ένα τσίμπημα που έχετε εγκαταστήσει εξαντλεί πολλή μπαταρία στέλνοντάς σας μια ειδοποίηση. Παρακολουθεί επίσης την απόδοση της μπαταρίας του iPhone σας και σας ειδοποιεί εάν ένα πρόσφατα εγκατεστημένο tweak προκαλεί σημαντική αποφόρτιση στην μπαταρία του iPhone σας. Μπορείτε να δείτε όλα τα δεδομένα που να παρακολουθείτε στην αποκλειστική εφαρμογή Dra1n. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση και να συγκρίνουν δεδομένα με άλλους μέσω της διεπαφής ιστού.

Το Dra1n tweak είναι διαθέσιμο στο Dynastic repo για 1,99 $. Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του, το tweak θα γίνει δωρεάν μετά από 7 εβδομάδες και θα παραμείνει δωρεάν επ 'αόριστον. Η τιμή περιορισμένου χρόνου 1,99 $ είναι για όσους θέλουν να βοηθήσουν στη μελλοντική προσαρμογή του κόστους και του κόστους διακομιστή. Το Dra1n είναι συμβατό με το iOS 11 έως το iOS 13.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !