Η Apple παρουσιάζει μια νέα έκδοση του φορτιστή USB-C 30W

0
Η Apple κυκλοφορεί τώρα έναν "νέο" προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 30W.Τo "νέος" επειδή μοιάζει με δύο σταγόνες νερού στο προηγούμενο μοντέλο και προσφέρει την ίδια ισχύ, αλλά η ονομασία του αλλάζει (το παλιό μοντέλο ήταν αριθμημένο MR2A2LL / A, ενω το νέο είναι MY1W2AM / A).  
Οποιαδήποτε αλλαγή έχει γίνει σίγουρα στα εσωτερικά στοιχεία, αλλά η Apple δεν αναλύει λεπτομέρειες. Το Apple 30W USB-C Power Adapter προσφέρει μια λύση γρήγορης φόρτισης. Ενώ ο προσαρμογέας AC είναι συμβατός με όλες τις συσκευές με θύρα USB-C, η Apple συνιστά τη σύζευξή του με το MacBook 12 ιντσών ή το MacBook Air 13 ιντσών με οθόνη Retina για βέλτιστη απόδοση φόρτισης.

Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με ορισμένα μοντέλα iPhone και iPad Pro για να επωφεληθείτε από τη δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε με το iPhone 8 (ή νεότερο) για να επωφεληθείτε από τη γρήγορη φόρτιση. Η Apple προσφέρει τον «νέο» προσαρμογέα τροφοδοσίας USB-C 30 W για 55 ευρώ στο Apple Online Store . Ένα μοντέλο που παραγγέλθηκε σήμερα θα παραδοθεί στις 7 Αυγούστου, είτε στο σπίτι είτε στο Apple Store για άμεση παραλαβή στο κατάστημα και φυσικά όλα αυτά σε χώρες που υπάρχει αυτη η δυνατότητα όχι στην Ελλάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !