Το iOS 14 beta 4 είναι διαθέσιμο το beta 4 του watchOS 7 και του tvOS 14

0
Η Apple προσφέρει τώρα την τέταρτη έκδοση beta (build 18A5342e) του iOS 14 σε iPhone και το iPadOS 14 στο iPad. Προορίζεται για προγραμματιστές προς το παρόν (η δημόσια έκδοση beta θα είναι διαθέσιμη αργότερα) και φτάνει δύο εβδομάδες μετά την τρίτη έκδοση beta.  
Οι αλλαγές που προτείνονται με αυτήν την έκδοση beta δεν είναι γνωστές αυτήν τη στιγμή, εκτός από το ότι το 3D Touch επέστρεψε (είχε σταματήσει με την έκδοση beta 3). Η προηγούμενη έκδοση ήταν μια ευκαιρία να έχουμε ένα νέο εικονίδιο για την εφαρμογή Μουσική, τη δυνατότητα κοινής χρήσης μουσικής, ενός άλμπουμ ή μιας λίστας αναπαραγωγής από το Apple Music στο Snapchat, ένα νεο widget ρολογιού, νέα μικρά εικονίδια στην εφαρμογή Μουσική και άλλα.

Τα νέα σχετικά με το τρίτο beta του iOS 14 βρίσκονται σε αυτό το ειδικό άρθρο . Εάν το iPhone ή το iPad σας έχει ρυθμιστεί για λήψη beta προγραμματιστών, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού για να πραγματοποιήσετε λήψη της τέταρτης beta του iOS 14. Μαζί, η Apple έδωσε το τέταρτο beta (build 18R5350e) του watchOS 7 για το Apple Watch και το τέταρτο beta (build 18J5354d) του tvOS 14 για το Apple TV, και πάλι για προγραμματιστές.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !