Ανακοινώθηκε σημερα το νέο iMac 27 απο την Apple

0
Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τα νέα iMac 27 ιντσών. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, αυτή είναι μια «σημαντική ενημέρωση» ενόψει του τι βρίσκουμε σε αυτα. Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τους επεξεργαστές Intel 10ης γενιάς, δισκους SSD stock, κάμερα υψηλής ποιότητας 1080p και το τσιπ T2. Υπάρχει ένας βασικός επεξεργαστής Intel Core i5 6-core της 10ης γενιάς στα 3,1 GHz.  
Η καλύτερη διαμόρφωση είναι ένας επεξεργαστής Intel Core i9 10-core 3,6 GHz (Turbo Boost έως 5 GHz). Υπάρχει επίσης 8 GB βασικής μνήμης RAM με δυνατότητα αύξησης έως και 128 GB για όσους χρειάζονται πολλή μνήμη RAM. Όσον αφορά τις κάρτες γραφικών, διατίθενται τρεις επιλογές με την AMD Radeon Pro 5500 XT με μνήμη RAM 8 GB GDDR6, AMD Radeon Pro 5700 με μνήμη RAM 8 GB GDDR6 και AMD Radeon Pro 5700 XT με μνήμη RAM 16 GB GDDR6.

Όλα αυτά είναι υπέροχα, αλλά ποιες είναι οι διαφορές με τα προηγούμενα iMac 27 ιντσών που είχαν επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς; Σύμφωνα με την Apple, υπάρχει αύξηση απόδοσης έως και 60% για προσθήκες στο Logic Pro X, έως και 40% για κωδικοποίηση 8Κ με τον κωδικοποιητή ProRes στο Final Cut Pro X και έως και 35% για μεταγλώττιση μια εφαρμογή στο Xcode. Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ο SSD που είναι πλέον στάνταρ, οπου αντίο σκληροί δίσκοι! Το βασικό SSD είναι 512 GB με δυνατότητα αύξησης έως 8 TB. Η Apple δείχνει ότι η ταχύτητα αυξάνεται στα 3,4 GB / s. Επιπλέον, το νέο iMac διαθέτει το τσιπ T2 της Apple που είναι αφιερωμένο στην ασφάλεια και είναι ήδη παρόν σε άλλους Mac.

Από την άλλη πλευρά, η οθόνη του νέου iMac είναι τώρα True Tone, είναι δυνατόν να υπάρχει το προαιρετικό γυαλί νανο-υφής, να υπάρχουν καλύτερα ηχεία, καθώς και καλύτερα μικρόφωνα. Τέλος, η κάμερα web είναι στα 1080p τώρα. Μέχρι στιγμής ήταν 720p. Το νέο iMac ξεκινά από 2.099 ευρώ και φτανει τα 10.000 ευρώ στη μέγιστη διαμόρφωση. Είναι διαθέσιμο για αγορά από το Apple Online Store τώρα με τις πρώτες αποστολές που πραγματοποιήθηκαν στις 6 Αυγούστου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !