iOS 14: Η Apple παρουσιάζει τις προϋποθέσεις για να αλλάξει καποιος τις προεπιλεγμένες εφαρμογές

0
Με το iOS 14, οι χρήστες θα μπορούν να αλλάξουν τις προεπιλεγμένες εφαρμογές. Αυτό αφορά το πρόγραμμα περιήγησης Διαδικτύου και τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.  
Από προεπιλογή, είναι δυνατό να έχετε κάτι διαφορετικό από το Safari και την εφαρμογή Apple Mail. Οι λεπτομέρειες ήταν μέχρι στιγμής πολυ λιγες αλλα απο σημερα η Apple λέει λίγο περισσότερα σχετικά με το θέμα, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων για μια αίτηση αντικατάστασης Safari ή Mail. Για τα προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου, η Apple ζητά από τους προγραμματιστές ότι οι εφαρμογές τους παρέχουν ένα πεδίο για να εισαγάγουν μια διεύθυνση URL, εργαλεία για αναζήτηση στο Διαδίκτυο ή λίστες αγαπημένων. Τα προγράμματα περιήγησης θα πρέπει επίσης να εμφανίζουν τη σελίδα του συνδέσμου που άγγιξε ο χρήστης χωρίς να πραγματοποιήσουν ανακατεύθυνση και χωρίς να αλλάξουν την εμφάνιση.

Εάν δεν ακολουθηθούν αυτά τα στοιχεία, η Apple δεν θα επιτρέψει στις εφαρμογές να γίνουν το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο στο iOS 14. Αρκεί να πούμε ότι μεχρι τωρα όλα είναι καλά για τον Firefox, το Chrome και άλλα προγράμματα περιήγησης που ήδη τηρούν τους κανόνες. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη δυνατό να τις τοποθετήσετε ως προεπιλεγμένες εφαρμογές με την έκδοση beta του iOS 14. Για εφαρμογές email, οι προγραμματιστές πρέπει να παρέχουν μια εφαρμογή ικανή να στέλνει και να λαμβάνει email σε οποιαδήποτε διεύθυνση.
Κάποιοι θα ήθελαν να αντικαταστήσουν ακομη και την εφαρμογή Χάρτες με τους Χάρτες Google ή τη Μουσική με το Spotify. Αλλά αυτό δεν έχει προγραμματιστεί… τουλάχιστον για τώρα. Άλλες προεπιλεγμένες κατηγορίες εφαρμογών θα μπορούσαν να προστεθούν με ενημερώσεις iOS 14.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !