Αποκαλύφτηκε απάτη με την αντικατάσταση χιλίων και περισσότερων iphone της AppleCare

0
Πάνω από χίλια iPhone, τέλεια απομίμηση  έχουν χρησιμοποιηθεί σε μια τεράστια επιχείρηση απάτης του AppleCare. Τα ψεύτικα iPhone διέρχονται από το Χονγκ Κονγκ στην Ελβετία. Μια μητέρα και ο γιος της και οι δύο Κινέζοι πολίτες, κατηγορούνται για συμμετοχή σε αυτή τη μαζική απάτη.  
Ο γιος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 4 ετών και θα απελαθεί από την Ελβετία όπου είχε διαμείνει για 20 χρόνια. Η διαδικασία απάτης ήταν τόσο αποτελεσματική όσο ήταν έξυπνη αφου η μητέρα και ο γιος της παρουσίασαν επαναλαμβανόμενα ένα ψεύτικο iPhone που υποτίθεται ότι ήταν ελαττωματικό στο Genius Bar ενός Apple Store.

Φυσικά, όλα αυτά τα iPhone είχαν τον ίδιο αριθμό IMEI με ένα πραγματικό iPhone με κάλυψη AppleCare + σε ισχύ. Οι υπάλληλοι εξυπηρέτησης μετά την πώληση της Apple στη συνέχεια δεν χάνουν χρόνο για να αντικαταστήσουν το ψεύτικο iPhone, δεδομένης της υποτιθέμενης αιτίας της αποτυχίας. Τελικά , η υπηρεσία από το Apple Store αντικατέστησε το ψεύτικο iPhone με ένα πραγματικά πλήρως λειτουργικό iPhone.
Τα iPhone που κλέφθηκαν με αυτόν τον τρόπο πωλήθηκαν στη μαύρη αγορά σε χαμηλότερη τιμή. Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι δύο συνεργοί  θα ήταν μόνο οι ενδιάμεσοι μιας μεγαλύτερης απάτης που οργανώθηκε από το Χονγκ Κονγκ και θα άγγιζαν μόνο δέκα ευρώ για κάθε iPhone που «ανταλλάχθηκε». Με άλλα λόγια, η απάτη θα είχε φέρει 10.000 ευρώ στη μητέρα και τον γιο της (1000 προμήθειες iPhone 10 x 10 ευρώ). Η ποινή των δύο κατηγορουμένων θα είναι γνωστή κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !