Siri: Η Apple δέχεται επίθεση από την Κίνα για παραβίαση διπλώματος ευρεσιτεχνίας

0
Η Shanghai Zhizhen Network Technology, γνωστή και ως Xiao-i, αποφάσισε να κυνηγήσει την Apple εναντίον της Siri. Αυτή η κινεζική εταιρεία με έδρα τη Σαγκάη πιστεύει ότι η Apple παραβιάζει ένα από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της που σχετίζονται με τη Siri, όπως ανέφερε η Wall Street Journal .  
Αυτό δεν είναι κάτι το ασήμαντο καθώς η εταιρεία διεκδικεί αποζημίωση από την Apple 10 δισεκατομμύρια γιουάν (1,22 δισεκατομμύρια ευρώ). Εξηγεί ότι η Siri έχει τεχνική αρχιτεκτονική παρόμοια με την ευρεσιτεχνία της και θέλει η Apple να σταματήσει να παράγει, να εισάγει και να πουλά προϊόντα που θα παραβίαζαν το εν λόγω δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Αυτό θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει την απαγόρευση της Siri στην Κίνα, εάν η δικαιοσύνη αποδείξει την ενοχή της Apple.

Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της κινεζικής εταιρείας παραχωρήθηκε από τα δικαστήρια στα τέλη Ιουνίου, μετά από έναν αγώνα που κράτησε αρκετά χρόνια για να το αποκτήσει. Από την πλευρά της, η Apple δεν αντέδρασε επί του παρόντος σε αυτό το παράπονο.

Για την ενημέρωση, αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτή η κινεζική εταιρεία επιτέθηκε στην Apple. Για παράδειγμα, τον Μάρτιο του 2013, ανέφερε ήδη ένα πρόβλημα μεταξύ της Siri και ενός από τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !