Η Google ανακοινώνει το Pixel 4a στα 349 € ανταγωνιστή του iPhone SE

0
Όπως ήταν αναμενόμενο, η Google ανακοίνωσε σήμερα το νέο smartphone μεσαίας κατηγορίας το Pixel 4a. Η Google εκμεταλλεύτηκε επίσης την ευκαιρία να μας μιλήσει για το Pixel 4a 5G και το Pixel 5, τα οποία θα φτάσουν αργότερα.
Όπως και το Pixel 3a πέρυσι, το Pixel 4a βασίζεται σε λειτουργίες επαρκείς για τις περισσότερες χρήσεις, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει μια ποιοτική κάμερα, όπως αυτές που βρίσκονται σε smartphones προηγμένης τεχνολογίας.  
Επιπλέον, η Google προκαλεί "την ίδια απίστευτη εμπειρία φωτογραφίας με το Pixel 4" . Όταν γνωρίζουμε ότι το Pixel 4 θεωρείται ένα από τα καλύτερα smartphone για τη φωτογραφία, είναι ενθαρρυντικό.

Ακόμα για το θέμα της φωτογραφίας, η Google αναφέρει ότι οι τεχνολογίες που υπάρχουν στα Pixel προηγμένης τεχνολογίας είναι επίσης προσβάσιμες στο Pixel 4a HDR + με χειριστήρια διπλής έκθεσης, λειτουργία πορτρέτου, Κορυφαία λήψη (Καλύτερη λήψη), Λειτουργία νυχτερινής όρασης ή ακόμα και σταθεροποιητή βίντεο.
Αλλά αυτό το Pixel 4a δεν αφορά μόνο τις φωτογραφίες. Το smartphone διαθέτει οθόνη OLED 2340 x 1080 pixel με αναλογία 19,5: 9, τον επεξεργαστή Snapdragon 730G, χώρο αποθήκευσης 128 GB, μνήμη RAM 6 GB και μπαταρία 3140 mAh (με φορτιστή 18 W).
Η τιμή του θα είναι 499 ευρώ. Υπάρχει επίσης λόγος για το Pixel 5, το οποίο θα υποστηρίζει επίσης το 5G. Η τιμή του δεν είναι ακόμη γνωστή. Και τα δύο θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία στις 8 Οκτωβρίου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !