Η Apple αποσύρει 30.000 εφαρμογές από το κινεζικό App Store

0
Το κινεζικό App Store άδειασε τις τελευταίες ημέρες αφού στην πραγματικότητα, η Apple απέσυρε περισσότερες από 30.000 εφαρμογές, το 90% των οποίων είναι παιχνίδια, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ερευνών Qimai, που ανέφερε το Bloomberg . Οι αποσύρσεις άρχισαν στις αρχές Ιουνίου και συνέχισαν τον Ιούλιο.

Γιατί μια τέτοια απόσυρση; Επειδή οι προγραμματιστές που θέλουν να προσφέρουν τα παιχνίδια επί πληρωμή (ή και δωρεάν με μικρο αντάλλαγμα) αφού στην Κίνα πρέπει να λάβουν άδεια και έχει βρεθεί μια μέθοδος στο App Store για να προσφέρει το παιχνίδι χωρίς να έχει την εν λόγω άδεια.  
Το κινεζικό App Store έχει περισσότερα από 179.000 παιχνίδια μέχρι σήμερα, εκ των οποίων τα 160.000 είναι διαθέσιμα δωρεάν και δεν υπόκεινται σε εξουσιοδότηση.

Η Apple προειδοποίησε προηγουμένως τους προγραμματιστές και τους εκδότες ότι τα παιχνίδια τους στο iOS θα χρειάζονταν άδεια για να συνεχίσουν να είναι διαθέσιμα στην Κίνα και ο κατασκευαστής του iPhone έχει δηλώσει ρητά ότι όλα τα παιχνίδια χωρίς άδεια θα απαγορευτούν και θα αποσυρθούν μετά τις 31 Ιουλίου,

Αναφέροντας για τις ανησυχίες σχετικά με τον εθισμό ανηλίκων και την εξάπλωση προσβλητικού περιεχομένου, οι ρυθμιστικές αρχές υιοθετούν τώρα μια πολύ πιο αυστηρή και πιο αργή διαδικασία αναθεώρησης από ό, τι πριν να σταματήσουν προσωρινά όλες οι άδειες το 2018.Τα παιχνίδια υπόκεινται σε ιδιαίτερα αυστηρή επιτήρηση και η μέθοδος που διέρχεται από το App Store χρησιμοποιήθηκε ως έσχατη λύση για την απόκτηση διανομής ορισμένων από αυτές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !