Το πρώτο πλωτό κατάστημα της Apple που άνοιξε στη Σιγκαπούρη

0

Η Apple θα ανοίξει το πρώτο της πλωτό κατάστημα  στο Marina Bay Sands της Σιγκαπούρης . Με έναν φουτουριστικό θόλο, το Apple Store φαίνεται να είναι «αγκυροβολημένο» στο λιμάνι της Μαρίνας.  

Εκπρόσωπος της Apple είπε ότι το κατάστημα θα ανοίξει σύντομα. Ο ίδιος εκπρόσωπος περιγράφει αυτό το Apple Store ως "χώρο" για να εξερευνήσετε, να συνδεθείτε και να δημιουργήσετε κάτι νέο ", που τελικά μας λέει πολύ λίγα που  εκτός από την τολμηρή αρχιτεκτονική του, το πλωτό Apple Store στη Σιγκαπούρη θα είναι όπως όλα τα άλλα όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρουσιάζονται. 

 Το κατάστημα αντικαθιστά ένα κρυστάλλινο περίπτερο σε σχήμα θραύσματος που κάποτε στεγάζονταν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης που ονομάζεται Avalon. Οι αρχιτέκτονες που ανέθεσε η Apple έχουν αναθεωρήσει την αρχική δομή με τα γυάλινα πάνελ που αντανακλούν τους γύρω στους ουρανοξύστες κατά τη διάρκεια της ημέρας και λάμπουν σαν φανάρια τη νύχτα. Επιπλέον, ορισμένα δωμάτια των κατασκευών θα συνδεθούν με μια υποβρύχια σήραγγα.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !