Η εφαρμογή DRINK Water Reminder σας στέλνει υπενθυμίσεις για να σας κρατήσει ενυδατωμένο

0


Πρόσφατα έμαθα ένα συγκλονιστικό νεο που λέει ότι περίπου το 75 τοις εκατό των ανθρώπων γύρω μας είναι χρόνια αφυδατωμένο.
Αφού έμαθα αυτό το γεγονός, κοίταξα τα δικά μου μοτίβα κατανάλωσης νερού και συνειδητοποίησα ότι, παρόλο που πάντα πίστευα ότι πίνω αρκετό νερό, ακόμη και δεν μπορώ να παίρνω τα συνιστώμενα 2 λίτρα νερό κάθε μέρα. 
Όλοι είμαστε απασχολημένοι στις  ζωές μας και δεν θυμόμαστε να μείνουμε ενυδατωμένοι. Η εφαρμογή DRINK Water Reminder για iPhone είναι εδώ για να σας βοηθήσει. Αυτή η εφαρμογή σάς στέλνει χρήσιμες υπενθυμίσεις πόσιμου νερού που μπορούν να σας βοηθήσουν να μείνετε ενυδατωμένοι. Η εφαρμογή προσφέρει πολλές δυνατότητες που θα κάνουν τη ζωή σας εύκολη και θα φέρουν σημαντικές βελτιώσεις στις συνήθειες κατανάλωσης νερού.

Με την εφαρμογή DRINK Water Reminder λαμβάνετε τη συνιστώμενη ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε με βάση το βάρος, το φύλο και τον τρόπο ζωής σας. Μόλις η εφαρμογή καθορίσει την ποσότητα νερού που πρέπει να πίνετε σε μια μέρα, θα αρχίσει να σας στέλνει έγκαιρες υπενθυμίσεις. Οι υπενθυμίσεις σε αυτήν την εφαρμογή είναι έξυπνες, πράγμα που σημαίνει ότι θα λαμβάνετε υπενθυμίσεις με βάση την τρέχουσα απόδοσή σας. Εάν είστε στην κορυφή των προτάσεων και έχετε πιει αρκετό νερό για  το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, τότε δεν θα δείτε μια υπενθύμιση. Ωστόσο, εάν η εφαρμογή βλέπει ότι είστε πίσω, θα λάβετε περισσότερες υπενθυμίσεις από το συνηθισμένο.

Θα ξέρετε πάντα τι κάνετε ανά πάσα στιγμή χάρη στον οπτικό μετρητή που δείχνει πόση ποσότητα νερού έχετε πίνει και πόσο πρέπει να πίνετε για να ολοκληρώσετε τον καθημερινό στόχο σας.

Η εφαρμογή DRINK Water Reminder παρακολουθεί την καθημερινή σας απόδοση και σας δείχνει χρήσιμα στατιστικά στοιχεία και το ιστορικό της πρόσληψης νερού. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα widget στην αρχική οθόνη για να ενημερώνεστε για την απόδοσή σας.

Το DRINK Water Reminder είναι μια εφαρμογή επί πληρωμή που κοστίζει 4,99 $ το μήνα. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι η ομάδα της εφαρμογής DRINK θα σας δώσει μια δωρεάν δοκιμή 1 μηνός. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τον πρώτο μήνα χωρίς καμία χρέωση . Αυτή η προσφορά ισχύει μόνο σήμερα στις 31 Αυγούστου 2020 , οπότε θα πρέπει να βιαστείτε καλύτερα.

Εξαργυρώστε την αποκλειστική προσφορά iOSHacker στην εφαρμογή DRINK Water Reminder

  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε την αποκλειστική προσφορά 
  • κατεβάζοντας την εφαρμογή DRINK Water Reminder από εδώ .
  • Μετά τη λήψη, ξεκινήστε την εφαρμογή και πατήστε στην επιλογή Premium για να δείτε την αποκλειστική προσφορά.
  • Πατήστε Συνέχεια για εξαργύρωση δωρεάν προσφοράς 1 μηνός.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !