Το iPhone 12 φημολογείται ότι θα είναι διαθέσιμο σε χρώμα «σκούρο μπλε»

0


Ενισχύοντας τις προηγούμενες φήμες, μια νέα 
έκθεση
του DigiTimes  ισχυρίζεται σήμερα ότι η Apple θα προσφέρει τη σειρά iPhone 12 σε νέα «σκούρα μπλε» χρώματα. Προηγούμενες διαρροές έχουν αναφέρει αυτό το χρώμα ως Navy Blue και αυτή η φήμη εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους

Η Apple τείνει να προσφέρει τη γκάμα «Pro» σε νέο χρώμα κάθε χρόνο, εκτός από τις συνήθεις επιλογές Silver / Gold και Space Grey. Πέρυσι, η εταιρεία ξεκίνησε τη σειρά iPhone 11 Pro με μια νέα απόχρωση Green Midnight. Για φέτος, αναμένεται να διακόψει αυτό το χρώμα και να το αντικαταστήσει με μια επιλογή Navy Blue / "dark blue".

Η έκθεση ισχυρίζεται επίσης ότι οι αποστολές iPhone θα μπορούσαν να φτάσουν οπουδήποτε μεταξύ 63-68 εκατομμυρίων μονάδων το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Λέει επίσης ότι η Apple θα αναβαθμίσει τις λειτουργικές μονάδες της κάμερας, την οθόνη και τις δυνατότητες επικοινωνίας στην επερχόμενη σειρά iPhone 12. Το iPhone 12 Pro Max θα διαθέτει κάμερα ToF και ο ευρυγώνιος φακός θα χρησιμοποιεί τη σταθεροποίηση οπτικής εικόνας με μετατόπιση του αισθητήρα. Η Samsung αναμένεται και πάλι να είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής για μια ποικιλία πάνελ AMOLED, με τη Foxconn να συναρμολογεί την πλειοψηφία των νέων iPhone.

Η κανονική σειρά iPhone 12 αναμένεται να είναι διαθέσιμη σε έξι διαφορετικά χρώματα, με τουλάχιστον δύο νέες επιλογές χρωμάτων.

Η αναφορά από την DigiTimes επιβεβαιώνει μόνο τι έχουν αποκαλύψει άλλες φήμες σχετικά με το iPhone 12 τους τελευταίους μήνες. Η νέα επιλογή χρώματος μαζί με τον επανασχεδιασμό του πλαισίου θα πρέπει να φέρουν μια ωραία ανανέωση σχεδιασμού που χρειάζεται η σειρά iPhone καθώς η Apple χρησιμοποιεί την ίδια σχεδίαση τύπου iPhone X από το 2017.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !