Το Facebook Lite καταργείται από το App Store

0

Το Facebook Lite , η «ελαφριά» έκδοση του Facebook που μπορεί να λειτουργήσει με μια αδύναμη σύνδεση στο Διαδίκτυο, έχει αφαιρεθεί τώρα από το App Store.   Το Facebook δικαιολογεί αυτήν την απόσυρση μετά από ένα ανεπαρκή αριθμό χρηστών, μια οικονομικά αποδεκτή εξήγηση, αλλά η οποία είναι πιθανό να απογοητεύσει τους χρήστες . 

Το Facebook Lite θα μπορούσε συγκεκριμένα να τρέξει χωρίς να υπάρχει υπερβολικό πρόβλημα σε ένα δίκτυο 2G (θυμηθείτε ότι πολλές περιοχές στη Ελλάδα δεν έχουν ακόμη πρόσβαση σε 3G, το οποίο είναι επίσης σκάνδαλο). Σημειώστε ότι με τα μηνύματα η εφαρμογη Messenger Lite, που αναπτύχθηκε με την ίδια αρχή, εξακολουθεί να ισχύει στο App Store. Οι χρήστες του Facebook που βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλή κάλυψη δεν θα έχουν επομένως άλλη επιλογή από το να περάσουν από την «κλασική» εφαρμογή ή τον ιστότοπο, ο οποίος σε κάθε περίπτωση κινδυνεύει να τεντώσει τα νεύρα τους.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !