Το Indy Tweak προσθέτει μενού χρήσιμων πληροφοριών στη γραμμή κατάστασης

0

Η γραμμή κατάστασης είναι ένα από τα πιο χρήσιμα μέρη του περιβάλλοντος εργασίας χρήστη iOS. Αυτή η ενότητα μας παρέχει πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες, όπως χρόνος, μπαταρία, Wi-Fi, σήματα και άλλα. Το Indy tweak για jailbroken συσκευές iOS κάνει τη γραμμή κατάστασης ακόμα πιο ισχυρή προσθέτοντας νέα μενού σε αυτήν.  Μετά την εγκατάσταση του Indy tweak μπορείτε να πατήσετε ορισμένα στοιχεία στη γραμμή κατάστασης για να αποκαλύψετε κρυμμένα μενού. Αυτά τα αναδυόμενα μενού προσφέρουν πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες που δεν μπορούν να τοποθετηθούν στον περιορισμένο χώρο της γραμμής κατάστασης.

Για παράδειγμα, όταν πατάτε την ώρα στο iPhone σας, αποκτάτε πρόσβαση σε ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας ενημερώνει για την πλήρη ημερομηνία και ημέρα της εβδομάδας. Παρομοίως, πατώντας τα σήματα θα αποκαλυφθεί το όνομα της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας σας, καθώς και το δίκτυο VPN στο οποίο είναι συνδεδεμένο το iPhone σας, το οποίο είναι εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες. Το μενού εταιρείας κινητής τηλεφωνίας θα σας δώσει ακόμη και πρόσβαση σε ένα διευρυμένο μενού Wi-Fi που σας επιτρέπει να επιλέξετε ένα δίκτυο Wi-Fi. Τα δίκτυα Wi-Fi εμφανίζονται όταν το Wi-Fi είναι απενεργοποιημένο.

Όταν το Wi-Fi είναι ενεργοποιημένο και πατήσετε στις γραμμές σήματος Wi-Fi, μπορείτε να δείτε πληροφορίες όπως το όνομα του τρέχοντος δικτύου Wi-Fi, ενώ πατώντας παρατεταμένα τα σήματα θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση στο μενού επιλογής Wi-Fi.

Το Indy tweak κάνει επίσης την ένδειξη της μπαταρίας ακόμα πιο χρήσιμη επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν τη λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης πατώντας πάνω της. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δουν πληροφορίες όπως ποσοστό μπαταρίας στο αναδυόμενο παράθυρο. Μπορείτε ακόμη και να πατήσετε παρατεταμένα το εικονίδιο της μπαταρίας για να δείτε το ρυθμιστικό ισχύος επανεκκίνησης / επανεκκίνησης ή την τρέχουσα εκτιμώμενη κατάσταση της μπαταρίας. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Indy tweak από το Chariz repo όπου είναι διαθέσιμο για 1,49 $. Λειτουργεί με iOS 13 ή μεταγενέστερη έκδοση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !