Με το Selenium Tweak ρυθμίστε εσείς πότε θα εμφανιστούν οι ειδοποιήσεις σας

0

Έχουμε βρεθεί όλοι σε καταστάσεις όπου είδαμε μια ειδοποίηση για την οποία μας ενδιαφέρει, αλλά δεν είχαμε το χρόνο να απαντήσουμε εκείνη τη στιγμή. Τις περισσότερες φορές καταλήγουμε να απορρίπτουμε τέτοιες ειδοποιήσεις και να τις ξεχνάμε εντελώς αργότερα. Το Selenium tweak για jailbroken συσκευές λύνει αυτό το πρόβλημα φέρνοντας τη δυνατότητα ειδοποίησης αναβολής σε iPhone και iPad. Με το Selenium έχετε τη δυνατότητα να αναβάλλετε μεμονωμένες ειδοποιήσεις ειδοποίησης για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Όταν αναβάλλετε μια ειδοποίηση, εξαφανίζεται από την οθόνη κλειδώματος της συσκευής σας, το κέντρο ειδοποιήσεων κ.λπ. και επανεμφανίζεται μόνο τη στιγμή της επιλογής σας. Το tweak σας υπενθυμίζει ακόμη και ότι μια ειδοποίηση είχε προηγουμένως αναβληθεί και επανεμφανίστηκε με μια ένδειξη.

Το Selenium tweak σάς επιτρέπει να αναβάλλετε τις ειδοποιήσεις για μια συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε την ακριβή στιγμή που θα εμφανιστεί ξανά μια ειδοποίηση. Το καλύτερο πράγμα για το εργαλειο αυτό είναι ότι παραμένει επίμονο ακόμα και όταν η συσκευή  επανεκκινείται. Οι ειδοποιήσεις σε αναβολή θα επανεμφανιστούν ανεξάρτητα από το εάν επανεκκινήσετε τη συσκευή σας.

Διαθέτει ένα πολύ καλά σχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη που δείχνει την ειδοποίηση που αναβάλλετε στην κορυφή. Στη συνέχεια, έχετε ένα εύχρηστο μενού που σας επιτρέπει να αναβάλλετε εύκολα μια ειδοποίηση για 1 ή περισσότερες ώρες. Μπορείτε να προσθέσετε ώρες στον χρόνο αναβολής πατώντας τα κουμπιά + ή -. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε τις ειδοποιήσεις για αρκετές ημέρες επιλέγοντας μια μελλοντική ημερομηνία από το εργαλείο επιλογής ημερομηνιών. Ο σχεδιασμός και το UI κάνει το χαρακτηριστικό να μοιάζει με μια προεπιλεγμένη λειτουργία στο iOS.

Ο προγραμματιστής του Selenium σχεδιάζει να ενημερώσει το tweak του με περισσότερες ενημερώσεις. Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως αναβολή εισερχόμενων ειδοποιήσεων ενώ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Μην ενοχλείτε, αναβολή έως ότου φύγετε από την τρέχουσα τοποθεσία σας ή αναβολή ειδοποιήσεων έως ότου φτάσετε σε μια καθορισμένη τοποθεσία. Αυτές οι επερχόμενες δυνατότητες θα κάνουν το Selenium ακόμη πιο χρήσιμο.

Το Selenium tweak διατίθεται ως δωρεάν λήψη στο αποθετήριο Dynastic.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !