Η ενημέρωση του Fortnite για τα iPhone προσθέτει τρόπο άμεσης πληρωμής παράκαμψη των κανονισμών στο App Store

0

Η Epic Games ανακοίνωσε σήμερα ένα Fortnite Mega Drop όπου προσφέρει έκπτωση 20% στα V-Bucks. Το πιο σημαντικό όμως, με την ενημέρωση, η Epic Games εισάγει έναν τρόπο άμεσης πληρωμής στο "Fortnite" για iOS.  Οι κανόνες του App Store απαγορεύουν σε έναν προγραμματιστή εφαρμογών να προσφέρει έναν άμεσο τρόπο πληρωμής διαφορετικό από τον δικό της εντός των εφαρμογών και των παιχνιδιών τους. Δεν είναι σαφές εάν η Epic Games και η Apple έχουν καταλήξει σε συμφωνία εδώ ή αν είναι απλώς μια υποχώρηση εκ μέρους της Apple. Προς το παρόν, η Epic Games προσφέρει επίσης στους χρήστες «Fortnite» έκπτωση 20 τοις εκατό για οποιαδήποτε συναλλαγή εντός εφαρμογής που πραγματοποιείται απευθείας μέσω του Epic. Η νέα μέθοδος άμεσης πληρωμής διατίθεται επίσης και στην έκδοση Android του παιχνιδιού.

Η εταιρεία σημειώνει ρητά στην ανακοίνωσή της ότι η έκπτωση 20 τοις εκατό δεν θα είναι διαθέσιμη για τους πελάτες εάν χρησιμοποιούν την επιλογή πληρωμής της Apple λόγω των 30 τοις εκατό τελών που εισπράττει η εταιρεία. Θα μπορούσε, ωστόσο, να μεταβιβάσει τις εκπτώσεις στους χρήστες «εάν η Apple ή η Google μειώσουν τις χρεώσεις τους για πληρωμές στο μέλλον».

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς τα Epic Games κατάφεραν να παρακάμψουν τους κανονισμούς του App Store. Είναι πιθανό ότι η Apple δοκιμάζει τα νερά εδώ επιτρέποντας στο Epic Games να προσφέρουν έναν τρόπο άμεσης πληρωμής μέσα στο  Fortnite. Η Epic Games έχει επικρίνει έντονα την Apple για τις πολιτικές της στο App Store στο παρελθόν.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !