Η εφαρμογή Reeder 4 γίνεται δωρεάν σε iOS και macOS

0

Μπορείτε να κατεβάσετε το Reeder 4 δωρεάν για όλους από σήμερα . Πράγματι, η εφαρμογή που λειτουργεί ως RSS feed reader προσφέρεται δωρεάν για όλους, είτε σε iOS είτε σε macOS.  

Οι ροές RSS είναι λιγότερο δημοφιλείς σήμερα σε σύγκριση με μια παλιά, αλλά εξακολουθούν να είναι χρήσιμες για μια κατηγορία χρηστών. Είναι ένας τρόπος ενοποίησης ροών πληροφοριών από πολλούς ιστότοπους σε ένα μέρος.

Το Reeder έχει καλή φήμη και η εφαρμογή θεωρείται από τους καλύτερους αναγνώστες τροφοδοσίας RSS σε iOS και macOS. Ο σχεδιασμός του εκτιμάται από πολλούς χρήστες, όπως και τα χαρακτηριστικά του. Μπορεί να σημειωθεί εν συντομία ότι το Reeder υποστηρίζει πολλές υπηρεσίες συγχρονισμού, συμπεριλαμβανομένων των Feedbin και Feedly για να αναφέρουμε μερικές.

Δεν γνωρίζουμε εάν το Reeder 4 γίνεται μόνιμα δωρεάν εφαρμογή ή αν πρόκειται για προσωρινή προσφορά. Κανονικά, το Reeder 4 στο iOS κοστίζει 5,49 € και η έκδοση για macOS διατίθεται στα 10,99 €. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τη δωρεάν πρόσβαση, η οποία εξοικονομεί 16,48 € εάν χρησιμοποιήσετε την έκδοση iOS και την έκδοση macOS.

Το Reeder 4 είναι διαθέσιμο δωρεάν στο App Store για το iPhone και το iPad και στο Mac App Store για το MacOS.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !