Πως να κάνετε ξανά εγκατάσταση το Fortnite σε iPhone, iPad ή iPod touch

0

Μετά την κατάργησή του από το App Store πολλοί χρήστες που το είχαν αφαιρέσει αναρωτιούνται αν μπορούν να το ξανά κατεβάσουν. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να κατεβάσετε ξανά το Fortnite σε οποιαδήποτε συσκευή iOS. Η συσκευή δεν χρειάζεται καν να σπάσει (jailbreak), καθώς το παιχνίδι κατεβάζεται από το App Store μέσω των επίσημων διακομιστών της Apple.  

Η μόνη προϋπόθεση για αυτόν τον οδηγό είναι ότι πρέπει να έχετε πρόσβαση σε ένα Apple ID που είχε προηγουμένως χρησιμοποιηθεί για τη λήψη του Fortnite από το App Store. Ανεξάρτητα από το αν η αρχική λήψη έγινε πριν από 2 χρόνια, εάν το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε με χρήση αυτού του Apple ID, θα μπορείτε να κάνετε ξανά λήψη του Fortnite στο iPhone, το iPad ή το iPod touch.

Εάν δεν διαθέτετε αναγνωριστικό της Apple που χρησιμοποιήθηκε για τη λήψη του Fortnite στο παρελθόν, τότε μπορείτε επίσης να ζητήσετε από έναν φίλο να συνδεθεί με τον λογαριασμό της Apple στο App Store της συσκευής σας και να το κατεβάσει για εσάς. Μετά τη λήψη του παιχνιδιού, ο φίλος σας μπορεί να αποσυνδεθεί από το Apple ID του και το παιχνίδι θα συνεχίσει να λειτουργεί. Δεδομένου ότι το παιχνίδι δεν θα λάβει ενημερώσεις έως ότου τα Epic Games και η Apple τακτοποιήσουν τα πράγματα , δεν θα χρειαστεί να συνδεθείτε με το λογαριασμό του φίλου σας για να ενημερώσετε το παιχνίδι.

Εναλλακτικά, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ξανά το Fortnite εάν χρησιμοποιείτε το Family Sharing και ένα από τα μέλη της οικογένειάς σας έχει χρησιμοποιήσει το Apple ID του για να κατεβάσει αυτό το παιχνίδι στο παρελθόν.

Πώς να πραγματοποιήσετε εκ νέου λήψη του Fortnite σε iPhone, iPad ή iPod touch

Για να πραγματοποιήσετε εκ νέου λήψη του Fortnite στη συσκευή σας iOS ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα.

Επανάληψη λήψης του Fortnite σε iPhone ή iPad

  1. Ανοίξτε το App Store και πατήστε στην εικόνα του λογαριασμού Apple ID πάνω δεξιά στην οθόνη.
  2. Από το μενού Λογαριασμός πατήστε στην επιλογή Αγορές.
  3. Τώρα πληκτρολογήστε "Fortnite" στο πεδίο αναζήτησης.
  4. Πατήστε το κουμπί cloud που βρίσκεται δίπλα στο Fortnite για να ξεκινήσει η λήψη.

Μετά την εκ νέου λήψη του Fortnite από το App Store θα πρέπει να κατεβάσετε περιεχόμενο εντός του παιχνιδιού, μετά το οποίο θα μπορείτε να παίξετε το Fortnite όπως συνήθως.

Έτσι μπορείτε να κατεβάσετε ξανά το Fortnite σε οποιαδήποτε συσκευή iOS χωρίς jailbreak. Η εφαρμογή πραγματοποιείται λήψη από το App Store, πράγμα που σημαίνει ότι είναι απολύτως ασφαλές και δεν απαιτεί τη διάσπαση της συσκευής.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !