Το Instagram φιλοξενεί συζητήσεις στο Facebook Messenger

0

 

Το Facebook έχει ήδη πει στο παρελθόν ότι σκοπεύει να ενοποιήσει τις εφαρμογές μηνυμάτων από τις διαφορετικές πλατφόρμες του (Instagram, Messenger και WhatsApp) και φαίνεται πως ξεκινά τώρα με το Instagram να ενσωματώνει τώρα τις συζητήσεις του Facebook Messenger.   

Σε ορισμένους χρήστες έχει εμφανιστεί το αναδυόμενο παράθυρο κατά το άνοιγμα του Instagram. «Υπάρχει ένας νέος τρόπος αποστολής μηνυμάτων στο Instagram». Επισημαίνονται τέσσερα σημεία που ειναι η νέα πολύχρωμη εμφάνιση για τις συζητήσεις σας, αντίδραση με οποιοδήποτε Emoji, σύρετε για απάντηση σε μηνύματα και το πιο σημαντικό, συνομιλία με τους φίλους σας που χρησιμοποιούν το Facebook. Οι χρήστες που έχουν αυτό το αναδυόμενο παράθυρο μπορούν να αποδεχτούν την αλλαγή αμέσως ή να επιλέξουν να το κάνουν αργότερα.

Μόλις εφαρμοστεί η αλλαγή, το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του Instagram που αντιστοιχεί στο Instagram Direct εξαφανίζεται και αντικαθίσταται από το εικονίδιο του Facebook Messenger.

Φαίνεται να είναι μια σταδιακή διάθεση προς το παρόν. Ορισμένοι χρήστες είχαν το αναδυόμενο παράθυρο να τους προσκαλεί να μεταφερθούν, αλλά δεν το έχουν όλοι. Πρέπει να ειπωθεί ότι η ενοποίηση των πλατφορμών ανταλλαγής μηνυμάτων αποτελεί πραγματική πρόκληση δεδομένου του αριθμού των εμπλεκόμενων ατόμων και του γεγονότος ότι πρέπει να διατηρηθεί η κρυπτογράφηση των συζητήσεων.

 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !