Η
ενημέρωση της Apple σημεία καθορίζει τελικά ότι είναι μια έκδοση beta (build 17H33) προς το παρόν. Η τελική έκδοση για όλους θα φτάσει καποια στιγμή αργότερα. 
Το αρχικό άρθρο ενημερώνει πως οι ενημερώσεις για το iOS 13 εξακολουθούν να ισχύουν! Η Apple προσφέρει τώρα το iOS 13.7 στο iPhone και το iPad 13.7 στο iPad. Η ενημέρωση επικεντρώνεται στα API της Apple και της Google για τον Covid-19.

Η Apple λέει:

Το iOS 13.7 σάς επιτρέπει να εγγραφείτε στο σύστημα ειδοποιήσεων έκθεσης Covid-19 χωρίς να χρειάζεται να κατεβάσετε μια εφαρμογή. Η διαθεσιμότητα του συστήματος εξαρτάται από την υποστήριξη της τοπικής αρχής δημόσιας υγείας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη διεύθυνση covid19.apple.com/contacttracing. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει επίσης άλλες διορθώσεις σφαλμάτων για το iPhone σας.

Όσον αφορά το iPad, η Apple δείχνει μόνο ότι το iPadOS 13.7 έχει διορθώσει μόνο σφάλματα, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στο API για το Covid-19.

Στη Ελλάδα, η αίτηση παρακολούθησης των επαφών στον αγώνα κατά του Covid-19 είναι ακομη ανενεργή. Το iOS 13.7 έχει επομένως πολύ μικρό ενδιαφέρον για τους Έλληνες. Το μόνο ενδιαφέρον στοιχείο για εμάς είναι η διόρθωση σφαλμάτων.

Για να πραγματοποιήσετε λήψη της ενημέρωσης, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικά> Ενημέρωση λογισμικού και λάβετε το iOS 13.7.