App Store: Εσοδα 22 δισεκατομμυρίων δολαρίων για παιχνίδια το 2020!

0


Παρά την
 πολύ μεγαλύτερη εγκατεστημένη βάση κινητών
εφαρμογών για το Android (2.5 Android για 1 iPhone η αναλογία παγκοσμίως), το App Store παραμένει μακράν το πιο κερδοφόρο κατάστημα εφαρμογών για κινητά.    Αν θέλουμε να πιστέψουμε τους αριθμούς του GoldenCasinoNews, μόνο τα παιχνίδια του App Store θα είχαν επιτύχει συνολικό κύκλο εργασιών 22,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο εξάμηνο του 2020!  

Αυτό είναι σχεδόν το ίδιο με τα σωρευτικά έσοδα των παιχνιδιών από το App Store και το Google Play το πρώτο εξάμηνο του 2017 (22,6 δισεκατομμύρια δολάρια) και 52% πάνω από τα τρέχοντα έσοδα του Google Play την ίδια περίοδο (14,6 δισεκατομμύρια δολάρια για το κατάστημα Google).  

Ακόμα κι αν το Google Play εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από το App Store όσον αφορά την κερδοφορία, τα δύο καταστήματα εφαρμογών σημείωσαν σημαντική πρόοδο κατά τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους, χωρίς αμφιβολία συνέβαλε να βοηθηθεί από έναν περιορισμό που είναι τόσο παγκόσμιος όσο και βάναυσος.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !