Νέα Tweaks που πρέπει να δοκιμάσετε

0

 Είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια όσοι έχουν jailbreak δεν σταματούν να αναζητάνε νέα εργαλεία για να διαμορφώσουν τα κινητά τους με περισσότερες δυνατότητες.Έτσι κάθε εβδομάδα οι προγραμματιστές δημιουργούν νέα tweaks που τις περισσότερες φορές τα αντιγράφει και η ίδια η Apple σε μελλοντικές εκδόσεις του ios.
Πάμε να δούμε μερικά από τα νέα που είχαμε αυτή την εβδομάδα...     App Switcher Controller tweak

Το App Switcher Controller tweak σάς επιτρέπει να επιλέξετε το στυλ της γραμμής κατάστασης του iPhone σας και να το προσαρμόσετε για να αλλάξετε την εμφάνιση και την αίσθηση. Χρησιμοποιώντας αυτό το tweak, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προεπιλεγμένους, διακόπτες εφαρμογών στυλ iPhone και iPad, απενεργοποίηση εικονιδίου και ονόματος της εφαρμογής, προσθήκη κλιμάκωσης ταπετσαρίας, κλιμάκωση και αδιαφάνεια αρχικής οθόνης, εφέ θόλωσης και εξασθένιση. Το App Switcher Controller tweak διατίθεται δωρεάν στο BigBoss repo.

 

FastLPM Tweak: Εναλλαγή λειτουργίας χαμηλής ισχύος από τη γραμμή κατάστασης

Το FastLPM tweak διευκολύνει τους χρήστες iPhone να ενεργοποιούν ή να απενεργοποιούν γρήγορα τη Λειτουργία χαμηλής ισχύος του iOS. Μπορείτε να αλλάξετε τη Λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης πατώντας απλώς το εικονίδιο της μπαταρίας από τη γραμμή κατάστασης. Όταν πατάτε στο εικονίδιο της μπαταρίας, το iPhone σας θα δονείται επίσης για να σας ενημερώσει ότι έχει γίνει η εναλλαγή της Λειτουργίας χαμηλής κατανάλωσης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε έξι διαφορετικές δονήσεις και να επιλέξετε αριθμό επαναλήψεων. Μπορείτε να κατεβάσετε το FastLPM tweak από το repo του προγραμματιστή (https://redentic.dev/) δωρεάν.

Tweak ColorizeChat: Προσθέστε χρώματα στα μηνύματα και το WhatsApp

Το ColorizeChat tweak δίνει στους χρήστες την ευκαιρία να προσαρμόσουν τα στοιχεία διεπαφής χρήστη και των εφαρμογών Messages και WhatsApp. Με αυτό το tweak μπορείτε να προσθέσετε ντεγκραντέ σε προβολή λίστας, φυσαλίδες συνομιλίας, φόντο και άλλα. Το tweak προσφέρει επίσης λειτουργίες που αφορούν συγκεκριμένα την εφαρμογή Μηνύματα και το WhatsApp ξεχωριστά.

Για παράδειγμα, στην εφαρμογή Μηνύματα μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα φόντου της συνομιλίας, το οποίο δεν είναι δυνατό από προεπιλογή, να αλλάξετε το συννεφάκι πληκτρολόγησης και το χρώμα κουκκίδων, να αλλάξετε το χρώμα του κουμπιού αποστολής και άλλα. Παρόμοιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες και για το WhatsApp, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να στοχεύουν τις συγκεκριμένες λειτουργίες και το περιβάλλον χρήστη. Μπορείτε να κατεβάσετε το ColorizeChat tweak από το repo Twickd για 0,99 $.

Camera Features Tweak: Προσαρμογή της εφαρμογής κάμερας

Το Camera Features Tweak είναι ένα tweak  πολλαπλών χρήσεων για την εφαρμογή Κάμερα. Αυτό το tweak δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να εμφανίζουν πάντα τη γραμμή κατάστασης όταν χρησιμοποιούν την εφαρμογή Κάμερα, να μετακινούν την επάνω γραμμή προς τα κάτω, να αποκρύπτουν την επάνω γραμμή, να κάνουν το UI της κάμερας διαφανές, να αφαιρούν τον ήχο κλείστρου, να αντικαθιστούν το κανονικό κουμπί λήψης με to κόκκινο κουμπί, να αλλάζουν τις εφαρμογές iPhone UI για να ταιριάζει με το UI της εφαρμογής Κάμερα iPad, να φέρει το πιο πρόσφατο στυλ της  κάμερας iPhone σε παλαιότερα iPhone και πολλά άλλα.

Οι λειτουργίες της κάμερας επιτρέπουν επίσης στους χρήστες να απενεργοποιούν διάφορες λειτουργίες εφαρμογών της κάμερας που δεν χρησιμοποιούν. Αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα απενεργοποίησης ή απόκρυψης της λειτουργίας Time-Lapse, Slo-Mo, Pano, Square, Shut Timer και Live Photo button. Το tweak Features της κάμερας διατίθεται δωρεάν στο repo του BigBoss.

 

 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !