Πως θα κάνετε jailbreak με το Odyssey εργαλείο για iOS 13 - iOS 13.5

0


Ο CoolStar και η ομάδα του κυκλοφόρησαν  την πρώτη δημόσια κατασκευή του jailbreak του Odyssey.
Το εργαλείο υποστηρίζει το jailbreaking σε iPhone και iPad με iOS 13 - iOS 13.5. Είναι το «πρώτο jailbreak» που γράφτηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στο Swift και προσφέρει μια πολύ ανώτερη εμπειρία από άλλα υπάρχοντα εργαλεία jailbreak. 

Το εργαλείο jailbreak χρησιμοποιεί ένα bootstrap ανοιχτού κώδικα τον Procursus και διαθέτει πλήρη υποστήριξη libhooker για την έγχυση των tweak για να παρέχει τη βέλτιστη ταχύτητα και αξιοπιστία. Το Odyssey jailbreak υποστηρίζει jailbreaking στο ίδιο σετ συσκευών με το Unc0ver / checkra1n που εκτελεί iOS 13 - iOS 13.5, οπότε δεν φέρνει τίποτα νέο στο τραπέζι όσον αφορά την υποστήριξη συσκευών ή iOS. Το εργαλείο κάνει την εμπειρία του χρήστη να είναι ιδιαίτερα ανώτερο από αυτήν που προσφέρουν τα checkra1n και Unc0ver. Όπως και άλλα εργαλεία jailbreak, το Odyssey είναι επίσης ένα ημι-δεδεμένο εργαλείο jailbreak.

Το jailbreak  Odyssey έρχεται με το Sileo ως τον προεπιλεγμένο διαχειριστή πακέτων, αν και οι χρήστες έχουν την επιλογή να το αντικαταστήσουν με άλλους διαχειριστές πακέτων όπως το Cydia ή το Installer.

Το Odyssey είναι ένα jailbreak ανοιχτού κώδικα και μπορείτε να βρείτε τον πηγαίο κώδικα του στο Github . Μπορείτε να κατεβάσετε την τελευταία έκδοση του Odyssey από εδώ . Πριν από την επίσημη κυκλοφορία του Odyssey, η ομάδα του Unc0ver είχε υποβάλει καταγγελία DMCA εναντίον τους για κλοπή κώδικα, αν και η GitHub τελικά αποφάσισε υπέρ του CoolStar .

Σας ενδιαφέρει να δοκιμάσετε το Odyssey jailbreak στο iPad σας;  Αφήστε ένα σχόλιο και ενημερώστε μας!


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !