Ο λογαριασμός Epic Games περιλάμβανε ακομη μερικές εφαρμογές εκτός από το Fortnite . Όλα έχουν εξαφανιστεί από το App Store σήμερα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένας άλλος λογαριασμός προγραμματιστή στο Epic που είναι αφιερωμένος στον κινητήρα του Unreal Engine, ο οποίος χρησιμοποιείται σε πολλά παιχνίδια. Ένας δικαστής των ΗΠΑ ανέφερε πρόσφατα ότι η Apple δεν έχει το δικαίωμα να διαγράψει αυτόν τον λογαριασμό (τουλάχιστον για τώρα).

Η Apple και η Epic συγκρούστηκαν στο δικαστήριο, με την τελευταία να κατηγορεί την πρώην πρακτική κατά του ανταγωνισμού στο App Store. Μια νέα δίκη θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου για να αποφασίσει για νέους κανόνες. Όσοι αποφάσισαν την περασμένη εβδομάδα (χωρίς επιστροφή του Fortnite στο App Store και χωρίς αποκλεισμό του Unreal Engine)
είναι προσωρινά.

Ενημέρωση Η Apple έκανε ένα δημόσιο σχόλιο σχετικά με το κλείσιμο του λογαριασμού της Epic:

Είμαστε απογοητευμένοι που έπρεπε να κλείσουμε τον λογαριασμό Epic Games στο App Store. Εργαστήκαμε με την ομάδα των Epic Games για πολλά χρόνια στις κυκλοφορίες και τις κυκλοφορίες τους. Το δικαστήριο συνέστησε να ακολουθήσει η Epic τους κανόνες του App Store καθώς εξελίσσεται η υπόθεσή τους, κανόνες που έχουν ακολουθήσει την τελευταία δεκαετία μέχρι να δημιουργήσουν αυτήν την κατάσταση. Ο Epic αρνήθηκε. Αντ 'αυτού, συνέχισαν να υποβάλλουν ενημερώσεις Fortnite που έχουν σχεδιαστεί για να παραβιάζουν τους κανόνες του App Store. Δεν είναι δίκαιο για όλους τους άλλους προγραμματιστές του App Store και βάζει τους πελάτες στο επίκεντρο της μάχης τους. Ελπίζουμε ότι μπορούμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, αλλά δυστυχώς αυτό δεν είναι δυνατό σήμερα.