Το Netflix σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν εκπομπές σε iPad και Mac και μάλιστα χωρίς λογαριασμό

0


Το Netflix προσφέρει δωρεάν επιλεγμένες πρωτότυπες σειρές και ταινίες.
Οι χρήστες  με Mac και iPad μπορούν να επωφεληθούν από την περιορισμένη δωρεάν πρόσβαση και την παρακολούθηση εκπομπών του Netflix χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν τίποτα. Παραδόξως, το iOS εξαιρείται από τη λίστα των "τυχερών" συσκευών. 
Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να δημιουργήσετε λογαριασμό Netflix για να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκπομπές. Η περιορισμένη δωρεάν πρόσβαση του Netflix σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν τους παρακάτω τίτλους, Stranger Things, Murder Mystery, Elite, Boss Baby, Bird Box, Όταν μας βλέπουν, το Love is Blind, The Two Popes και Our Planet.

Η δυνατότητα περιορισμένης πρόσβασης είναι μια στρατηγική μάρκετινγκ από το Netflix . Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δωρεάν μόνο το πρώτο επεισόδιο μιας σειράς. Εάν βρείτε τη σειρά συναρπαστική, τότε πιθανότατα θα εγγραφείτε στο Netflix για να συνεχίσετε. Η δυνατότητα περιορισμένης πρόσβασης είναι διαθέσιμη παγκοσμίως, και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε ή να έχετε λογαριασμό Netflix οπουδήποτε. Το Netflix θα συνεχίσει να αλλάζει το περιεχόμενο για την καλύτερη προσαρμογή στους χρήστες.

Η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο σε προγράμματα περιήγησης σε iPad, Android και σε επιτραπέζιο πρόγραμμα περιήγησης. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι χρήστες iOS εξαιρούνται από το πρόγραμμα. Δεν είμαστε σίγουροι γιατί εξαιρούνται οι συσκευές iOS όταν το iPad και το Mac έχουν πρόσβαση στα πρωτότυπα του Netflix δωρεάν. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας επιβεβαίωσε τη δυνατότητα.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε επιλεγμένες ταινίες Netflix Original και τηλεοπτικά επεισόδια στο διαδίκτυο δωρεάν και χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό Netflix, χρησιμοποιώντας υπολογιστή ή συσκευή Android (δεν υποστηρίζονται προγράμματα περιήγησης iOS).



 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !