Πώς να ξεκλειδώσετε το iPhone σας με τον σωστό τρόπο

0


Εάν έχετε ένα iPhone που είναι κλειδωμένο σε έναν συγκεκριμένο πάροχο και το πρώτο πράγμα που θα θέλατε να κάνετε είναι να το ξεκλειδώσετε?
Ο λόγος για να ξεκλειδώσετε το iPhone είναι πολύ απλός, ένα κλειδωμένο iPhone έχει πολλά μειονεκτήματα, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι ότι δεν μπορείτε να μεταβείτε ελεύθερα από τη μία εταιρεία στην άλλη, παρόλο που έχετε πληρώσει την πλήρη τιμή για τη συσκευή σας.

Οι περιορισμοί ενός κλειδωμένου iPhone δεν σταματούν στους περιορισμούς εναλλαγής φορέα στην ίδια χώρα. Οι χρήστες πρέπει επίσης να αντιμετωπίσουν ζητήματα όταν χρησιμοποιούν το iPhone τους στο εξωτερικό. Επειδή ένα iPhone είναι κλειδωμένο σε μια συγκεκριμένη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας μιας συγκεκριμένης χώρας, δεν θα μπορεί να υποστηρίζει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας άλλης χώρας.

Αυτό σημαίνει ότι εάν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην Ευρώπη είτε θα πρέπει να πληρώσετε σημαντική χρέωση στον πάροχό σας για το προνόμιο να χρησιμοποιήσετε το δικό σας iPhone σε άλλη χώρα ή θα πρέπει να πάρετε μια άλλη συσκευή μαζί σας. 

Το ξεκλείδωμα του iPhone είναι απλό

Πρώτα απ 'όλα μπορείτε να ελέγξετε αν το iPhone διαθέτει κλείδωμα φορέα κοιτάζοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Στο iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση, απλώς ανοίξτε τη σελίδα Σχετικά και κοιτάξτε κάτω από το Network Provider Lock για να δείτε αν το iPhone είναι κλειδωμένο Εάν χρησιμοποιείτε iOS 13 ή παλαιότερη έκδοση, μπορείτε να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iPhone σας
  • Μεταβείτε στην επιλογή Κινητό> Επιλογές δεδομένων κινητής τηλεφωνίας.
  • Βρείτε την επιλογή "Δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας" ή "Δίκτυο δεδομένων κινητής τηλεφωνίας". Σε περίπτωση που βρείτε ένα από αυτά τα δύο, το τηλέφωνό σας είναι πιθανότατα ξεκλειδωμένο, ενώ αν δεν τις βρείτε, αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές σας ενδέχεται να είναι κλειδωμένες.

Εάν η συσκευή σας είναι κλειδωμένη, τότε θα δείτε το όνομα του φορέα στον οποίο είναι κλειδωμένος. Εάν η συσκευή δεν έχει τέτοιους περιορισμούς, τότε το iPhone θα γράφει «Χωρίς περιορισμούς SIM».

Εάν η συσκευή σας είναι κλειδωμένη σε μια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, τότε ο ευκολότερος και πιο γρήγορος τρόπος για να την ξεκλειδώσετε είναι μέσω μιας αξιόπιστης υπηρεσίας ξεκλειδώματος iPhone όπως το DirectUnlocks . Έχουμε δοκιμάσει τους DirectUnlocks και τους βρήκαμε γρήγορους, αξιόπιστους και οικονομικούς.

Ξεκλείδωμα iPhone DirectUnlocks

Με το DirectUnlocks μπορείτε να ξεκλειδώσετε γρήγορα το iPhone σας ανεξάρτητα από τον φορέα ή το δίκτυο στο οποίο είναι κλειδωμένο. Μπορείτε εύκολα να παραγγείλετε για το iPhone σας ξεκλείδωμα παρέχοντας τις απαραίτητες λεπτομέρειες και να το ξεκλειδώσετε αυτόματα, χωρίς να επισκεφθείτε οποιοδήποτε κατάστημα μεταφορέα ή το Apple Store.

Η χρήση του DirectUnlocks για ξεκλείδωμα του iPhone είναι αρκετά απλή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε τον ιστότοπό τους και να επιλέξετε τη χώρα στην οποία είναι κλειδωμένο το iPhone σας. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον φορέα που είναι κλειδωμένο και ακολουθεί ο αριθμός IMEI της συσκευής σας. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό IMEI του iPhone μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις -> Γενικά -> Σχετικά και κοιτάζοντας στις πληροφοριες.

Μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, η συσκευή σας θα ξεκλειδωθεί και θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης και ένα SMS στη διεύθυνση που έχετε δώσει.

Τα οφέλη του ξεκλειδώματος του iPhone

Το καλύτερο πράγμα για το ξεκλείδωμα ενός iPhone είναι ότι το ξεκλείδωμα είναι μόνιμο, πράγμα που σημαίνει ότι η συσκευή σας θα παραμείνει ξεκλείδωτη για όλη της τη  ζωή. Στη συνέχεια, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε με οποιονδήποτε τοπικό ή διεθνή πάροχο χωρίς να ανησυχείτε για αποκλεισμό SIM ή προβλήματα δικτύου.

Παίρνετε επίσης την ελευθερία να αλλάζετε εταιρίες κινητής και να μεταβαίνετε στον πάροχο υπηρεσιών που παρέχεται η καλύτερη υπηρεσία και οι πιο προσιτές τιμές.





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !