Έχει ήδη ειπωθεί ότι η βασική παρουσίαση της 15ης Σεπτεμβρίου
θα είναι αφιερωμένη στο iPad Air 4 και το Apple Watch Series 6 . Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτές θα είναι οι μόνες ανακοινώσεις. Θα ήταν επίσης ένα ζήτημα παρουσίασης ενός "Apple Watch SE" που θα είχε την ίδια φιλοσοφία με το iPhone SE δηλαδή  ένα πιο προσιτό μοντέλο.  Οι πληροφορίες που κοινοποιούνται από τον Jon Prosser, ο οποίος έκανε λάθος για τις τελευταίες φήμες του για την Apple. Αλλά πέτυχε σωστά με τις φήμες για το iPhone SE πριν από την ανακοίνωση της Apple. Επομένως, οι νέες πληροφορίες του πρέπει να ληφθούν με έναν πιο ενδιαφέρον.

Αναφέρει για  ένα πιο προσιτό Apple Watch που θα είναι διαθέσιμο σε τέσσερα μοντέλα με δύο παραλλαγές 40 mm (GPS και GPS + 4G) και δύο παραλλαγές 44 mm (GPS και GPS + 4G). Διευκρινίζει σε ξεχωριστό tweet ότι είναι πράγματι ζήτημα οθόνης 44 mm και όχι 42 nm, όπως αναφέρεται στο παρακάτω tweet.

Τα ονόματα κωδικών για τα τέσσερα μοντέλα θα είναι N140S, N140B, N142S και N142B. Αυτό το "Apple Watch SE" θα έχει το σχεδιασμό της Apple Watch Series 4, αλλά δεν θα έχει το δικαίωμα στην οθόνη μόνιμα στο, το EKG και το M9 chip. Ο Jon Prosser μας διαβεβαιώνει ότι μιλάμε για το Apple Watch και το Apple Watch Pro. Ωστόσο, σημειώνει ότι αυτά θα είναι τα ονόματα που χρησιμοποιούνται εσωτερικά και δεν πιστεύει ότι θα είναι το εμπορικό όνομα που επέλεξε η Apple.