Αυτές οι οθόνες παρουσιάζονται ως δείγματα που προορίζονται για χρήση σε smartphone. Η Samsung θα παρείχε τα δείγματα στην Apple για ένα χρόνο, κάτι που θα της έδινε χρόνο να δημιουργήσει πτυσσόμενα πρωτότυπα iPhone.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple και η Samsung συνεργάστηκαν. Η Samsung είναι ο κύριος προμηθευτής οθονών OLED iPhone από το iPhone X. Και πέρυσι, η Samsung είχε ήδη στείλει δείγματα των αναδιπλούμενων οθονών της στην Apple (και την Google)

Η Samsung διαθέτει ήδη εμπορικά πτυσσόμενα smartphone. Υπήρχε το Galaxy Fold και ο διάδοχός του, το Galaxy Z Fold 2. Μπορούμε επίσης να αναφέρουμε το Galaxy Z Flip που έχει μια οθόνη που διπλώνει από μόνη της, που θυμίζει τα flip τηλέφωνα της δεκαετίας του 2000.

Πότε θα δούμε ένα αναδιπλούμενο iPhone; Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, καμία φήμη δεν αναφερει μια επερχόμενη κυκλοφορία. Ωστόσο, η Apple έχει ήδη αποκτήσει διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με αναδιπλούμενες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των κινητών συσκευών. Γνωρίζουμε λοιπόν ότι το έργο ενδιαφέρει την Apple.