FreeBuds Pro: Η Huawei λανσάρει τη δική της έκδοση του AirPods Pro

0


Η Apple διαθέτει το AirPods Pro και η Huawei έχει τώρα το FreeBuds Pro.
Ο κινέζος κατασκευαστής παρουσίασε σήμερα νέα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων νέων ακουστικών εμπνευσμένων από το μοντέλο της Apple. Τα FreeBuds ήταν ήδη εμπνευσμένα από τα AirPods. 
Το FreeBuds Pro έχει ενεργή μείωση θορύβου και η Huawei ισχυρίζεται ακόμη ότι είναι καλύτερο από αυτό που διατίθεται σε ανταγωνιστικά ακουστικά. Η Huawei έχει τοποθετήσει μικρόφωνα ικανά να μπλοκάρουν έως και 40 dB ήχου, όπου άλλα ακουστικά μπλοκάρουν 33 ή 38 dB ανάλογα με το μοντέλο. Ωστόσο, η Huawei δεν καθορίζει για ποια ακουστικά πρόκειται.

Η Huawei προσθέτει ότι τα ακουστικά της μπορούν να προσαρμόσουν αυτόματα τη μείωση του θορύβου ανάλογα με το πού βρίσκεται ο χρήστης. Ωστόσο, είναι δυνατόν να επιλέξετε έναν από τους τρεις τρόπους (άνετο, γενικό ή εξαιρετικά) η και χειροκίνητα εάν είναι απαραίτητο.

Για τα υπόλοιπα, το FreeBuds Pro διαθέτει Bluetooth 5.2, συνολικά τρία μικρόφωνα και μετατροπείς διαμέτρου 11 mm. Όσον αφορά την αυτονομία, η Huawei ανακοινώνει τις 4:30 με ενεργή μείωση θορύβου (7 ώρες χωρίς αυτήν). Η θήκη φόρτισης παρέχει συνολική διάρκεια ζωής μπαταρίας 30 ωρών.

Το FreeBuds Pro θα προσφέρεται σε τρία χρώματα (μαύρο, λευκό και γκρι).

  

Ένα αντίγραφο του BeatsX επίσης στα νέα  προϊόντα

Η Huawei ανακοινώνει επίσης το FreeLace Pro, το οποίο μοιάζει με τα ακουστικά BeatsX από την Beats (που ανήκει στην Apple). Υπάρχει ενεργή μείωση θορύβου, μετατροπείς 24 mm και διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 ωρών. Και πάλι, δεν ανακοινώθηκε καμία τιμή και καμία ημερομηνία κυκλοφορίας.


 


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !