Η Apple παρουσίασε έναν νέο τύπο λουράκι με το Apple Watch Series 6 και το Apple Watch SE. Αυτό είναι το βραχιόλι Single Buckle και η παραλλαγή Braided Single Buckle. Είναι κατασκευασμένα σε ένα κομμάτι, χωρίς αγκράφα ή άλλα κουμπώματα. Η Apple προσφέρει εννέα μεγέθη και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό όταν αγοράζετε.  
Σε περίπτωση σφάλματος, η Apple δεν επιτρέπει την αλλαγή μόνο του βραχιολιού. Ο πελάτης πρέπει να επιστρέψει ολόκληρο το Apple Watch για να το αλλάξει με ένα μοντέλο εξοπλισμένο με μεγαλύτερο ή μικρότερο βραχιόλι, ανάλογα με την περίπτωση. Αυτό δεν είναι πολύ πρακτικό προς το παρόν, επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση για νέο Apple Watch. Ορισμένοι πελάτες πρέπει να περιμένουν μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου για να μπορέσουν να κάνουν μια συναλλαγή, σύμφωνα με το MacRumors .

Η Apple προσφέρει ένα εργαλείο που επιτρέπει στους πελάτες να καθορίσουν ποιο μέγεθος θα επιλέξουν για το βραχιόλι .  Κατεβαστε και απλώς εκτυπώστε το εικονικό λουράκι, κόψτε το εργαλείο μέτρησης και τυλίξτε το γύρω από τον καρπό σας για να προσδιορίσετε ποιο μέγεθος θα επιλέξετε κατά την παραγγελία. Ωστόσο, ορισμένοι πελάτες σημειώνουν ότι δεν είναι πολύ ακριβές και ότι το μέγεθος που παραγγέλθηκε δεν είναι τελικά σωστό, εξ ου και η ανάγκη ανταλλαγής.

Η Apple έχει εφαρμόσει αυτό το εργαλείο για να διευκολύνει τους χρήστες που δεν είναι απαραίτητα να έρχονται στο Apple Store για να κάνουν μια δοκιμή. Επιπλέον, ορισμένα καταστήματα της Apple είναι κλειστά (ειδικά στις Ηνωμένες Πολιτείες). Το εργαλείο είναι επομένως η μόνη λύση για να πάρετε μια ιδέα για το σωστό μέγεθος πριν από την αγορά.