Αύριο οι αποκαλύψεις της Apple?

0


Ο Leaker Jon Prosser ισχυρίζεται ότι η Apple έχει ένα δελτίο τύπου που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει την Τρίτη στις 9:00 π.μ. PT.
Οι λεπτομέρειες του δελτίου τύπου είναι ασαφείς, αλλά σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, σίγουρα δεν πρόκειται για ένα νέο προϊόν. Αντ 'αυτού, εικάζει ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει την ημερομηνία εκδήλωσης του iPhone 12 μέσω του δελτίου τύπου.  
Υπήρξαν φήμες ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο iPad Air και το Apple Watch Series 6 μέσω ενός δελτίου τύπου αυτόν τον μήνα, αν και αξιόπιστος o leaker @ L0vetodream έριξε τις φήμες λέγοντας ότι το ρολόι δεν θα κυκλοφορήσει αυτόν τον μήνα. Ο ίδιος ο Prosser είχε προηγουμένως ισχυριστεί ότι η Apple θα κυκλοφορήσει το iPad Air και το Apple Watch μέσω δελτίου τύπου, αν και για το δελτίο τύπου της 8ης Σεπτεμβρίου, δεν λέει ποιες είναι οι προσδοκίες του.

 Η Apple θα μπορούσε να πραγματοποιήσει εκδήλωση κυκλοφορίας του  iPhone 12 την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια να λανσάρει τα μοντέλα iPhone 12 που δεν είναι Pro την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, ακολουθούμενη από την κυκλοφορία των παραλλαγών iPhone 12 Pro αργότερα μέσα στον μήνα. 



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !