Η Apple ανακοίνωσε σήμερα ότι μια ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ.  στο Apple Park.
Αυτή θα είναι η ευκαιρία για να ανακαλύψετε το iPhone 12. Ειδικότερα, η Apple ορίζει ότι η βασική παρουσίαση θα είναι αποκλειστικά online.  

Τέσσερα μοντέλα iPhone 12 θα ανακοινωθούν σε αυτην, αν θέλουμε να πιστέψουμε τις επίμονες φήμες για το θέμα τόσο καιρό. Όλα τα μοντελα αναμένεται να έχουν οθόνη OLED, υποστήριξη 5G και το chip A14. Θα πρέπει να έχουμε iPhone 12 5,4 ιντσών, iPhone 12 6,1 ιντσών, iPhone 12 Pro 6,1 ιντσών και iPhone 12 Pro Max 6,7 ιντσών. Στα μοντέλα Pro πρέπει να επιτρέπεται η εμφάνιση 120Hz σε επίπεδο οθόνης. Το απλό iPhone 12 θα παραμείνει με οθόνη 60Hz.

Από την πλευρά του σχεδιασμού, το iPhone 12 θα πρέπει να έχει το σχήμα του iPhone 4 και του iPad Pro, δηλαδή ίσια άκρα και όχι πλέον στρογγυλεμένα άκρα. Εάν θα επηρεαστούν όλα τα μοντέλα ή λίγα μόνο δεν είναι ακόμη γνωστό.

Η βασική  παρουσίαση θα πρέπει επίσης να είναι μια ευκαιρία να ανακαλύψετε το iPad Air 4, το Apple Watch Series 6 και τα AirTags. Η Apple θα πρέπει επίσης να πει λίγο περισσότερα για το Mac ARM με τα τσιπ Apple Silicon. Και ποιος ξέρει, ίσως να υπάρξουν περισσότερες εκπλήξεις με ανακοινώσεις σε αυτήν την κεντρική ομιλία. Θα τα πούμε στις 15 Σεπτεμβρίου στις 7 μ.μ., την επόμενη Τρίτη.

Ενημέρωση Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η βασική σημείωση θα είναι αφιερωμένη στο iPad Air και στο Apple Watch Series 6 και όχι στο iPhone 12 που ίσως παρουσιαστεί τον Οκτώβριο.