Το κουτί περιλαμβάνει πέντε μάσκες που μπορούν να φορεθούν για οκτώ ώρες πριν το πλύσιμο. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν πέντε φορές σε περίπτωση πλυσίματος. Κάθε μάσκα περιλαμβάνει οδηγίες / συμβουλές, όπως το πλύσιμο των χεριών σας, τον τρόπο τοποθέτησης της μάσκας και άλλα. Για να προσαρμόσετε τη μάσκα, η Apple προσφέρει ένα μικρό αξεσουάρ που συνδέει τις λαστιχένιες ταινίες μεταξύ τους και τα τοποθετεί πίσω από το κεφάλι.

Όσον αφορά την προστασία, η Apple Face Mask καλύπτει περισσότερη επιφάνεια από μια απλή συμβατική χειρουργική μάσκα. «Αισθανόμαστε πολύ ασφαλείς. Όσον αφορά την αναπνοή, θα έλεγα ότι είναι αρκετά συγκρίσιμο (με αυτό με χειρουργική μάσκα), αλλά σίγουρα αισθάνομαι πιο κλειστός από ό, τι με μια τυπική χειρουργική μάσκα », εξηγεί ο YouTuber.

Το βίντεο είναι επίσης μια ευκαιρία να ανακαλύψετε το ClearMask, έναν άλλο τύπο μάσκας που σας επιτρέπει να δείτε τις κινήσεις των χειλιών, η οποία είναι πολύ σημαντική για τους κωφούς. Αυτή η μάσκα σχεδιάστηκε απο το Πανεπιστήμιο Gallaudet, που ειδικεύεται στην εκπαίδευση των κωφών και των ατόμων με προβλήματα ακοής.