Το Facebook Messenger περιορίζει την προώθηση μηνυμάτων σε πέντε άτομα ή ομάδες

0


Σε μια προσπάθεια για την καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της διάδοσης ψεύτικων ειδήσεων, το Facebook περιορίζει τώρα την προώθηση μηνυμάτων στο Facebook Messenger σε πέντε άτομα ή ομάδες.
Το WhatsApp που ανήκει στο Facebook είχε ξεκινήσει μια παρόμοια λειτουργία από το 2018. Η λειτουργία ήταν αρχικά
διαθέσιμη στην Ινδία και στη συνέχεια επεκτάθηκε παγκοσμίως. 

  • Ως μέρος των συνεχιζόμενων προσπαθειών μας να παρέχουμε στους ανθρώπους μια ασφαλέστερη, πιο ιδιωτική εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων, σήμερα εισάγουμε ένα όριο προώθησης στο Messenger, έτσι ώστε τα μηνύματα να μπορούν να προωθούνται μόνο σε πέντε άτομα ή ομάδες κάθε φορά. Ο περιορισμός της προώθησης είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση ιογενούς παραπληροφόρησης και επιβλαβούς περιεχομένου που έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει βλάβη στον πραγματικό κόσμο.

Μόλις ξεκινήσει η λειτουργία, δεν θα μπορείτε να προωθείτε μηνύματα σε περισσότερα από πέντε άτομα ή ομάδες με μία κίνηση. Εάν προσπαθήσετε να προωθήσετε το μήνυμα σε περισσότερα από πέντε άτομα, τότε θα λάβετε μια ειδοποίηση με την ένδειξη "συμπληρώθηκε το όριο προώθησης". Η λειτουργία δοκιμάστηκε για αρκετό καιρό και τώρα κυκλοφορεί στο Messenger. Το Facebook κυκλοφορεί τη λειτουργία με σταδιακό τρόπο και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες. Τώρα ακομη, δεν υπάρχει όριο στο Facebook Messenger όσον αφορά την προώθηση μηνυμάτων.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !