Πώς να κάνετε το Gmail την προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας σε iPhone ή iPad

0


Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις που έδωσε η Apple με τα iOS 14 και iPadOS 14 είναι η επιλογή που έχουν οι χρήστες όταν πρόκειται να ορίσουν μια προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας για τη συσκευή τους στο iOS.
Με το iOS 14 ή μεταγενέστερη έκδοση iPhone και iPad, οι χρήστες μπορούν να κάνουν το Gmail ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας στη συσκευή τους.    Οι χρήστες μπορούν να αντικαταστήσουν την εφαρμογή αλληλογραφίας με την εφαρμογή της επιλογής τους υπό την προϋπόθεση ότι η αγαπημένη τους εφαρμογή έχει ενημερωθεί για να υποστηρίζει την προεπιλεγμένη λειτουργία εφαρμογής αλληλογραφίας του iOS 14.

Πώς να ορίσετε το Gmail ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας στο iPhone

Η επιλογή μιας διαφορετικής εφαρμογής email ως προεπιλογή είναι αρκετά εύκολη και χρειάζονται λίγα λεπτά μόνο για να επιτευχθεί. Από το iOS 14.0.1 η αλλαγή είναι μόνιμη και δεν θα επαναφερθεί κατά την επανεκκίνηση του iPhone σας.

Ορίστε το Gmail ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας στο iPhone
  1. Ξεκινήστε κατεβάζοντας την εφαρμογή Gmail από το App Store ή ενημερώστε την τελευταία έκδοση.
  2. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και αναζητήστε την επιλογή Gmail.
  3. Μεταβείτε στη σελίδα ρυθμίσεων του Gmail και από την επόμενη οθόνη πατήστε στην επιλογή Προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας.
  4. Τέλος, από την προεπιλεγμένη οθόνη εφαρμογής αλληλογραφίας επιλέξτε Gmail.

Και αυτό είναι. Το Gmail έχει πλέον επιλεγεί ως προεπιλεγμένος πελάτης αλληλογραφίας στο iPhone ή το iPad. Τώρα όποτε πατάτε μια διεύθυνση email για να γράψετε ένα email, θα ξεκινήσει η εφαρμογή Gmail αντί για την εφαρμογή αλληλογραφίας.

Εκτός από το Gmail, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλους πελάτες αλληλογραφίας τρίτου μέρους, όπως Spark Mail, Hey, Outlook και άλλα ως προεπιλεγμένη εφαρμογή αλληλογραφίας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !