Δοκιμή αποστράγγισης της μπαταρίας στο iOS 14.0.1 σε iPhone 11, iPhone XR, iPhone 8, iPhone 7

0


Η Apple
κυκλοφόρησε την ενημέρωση στο iOS 14.0.1 και iPadOS 14.0.1 για όλα τα συμβατά iPhone και iPad την περασμένη εβδομάδα με πληθώρα διορθώσεων σφαλμάτων.  

Η πρώτη έκδοση διορθώσεων σφαλμάτων μετά από οποιαδήποτε σημαντική ενημέρωση λειτουργικού συστήματος είναι πάντα σημαντική, καθώς τείνει να διορθώνει πολλά σφάλματα,  καθώς και προσθέτει βοήθεια στη βελτίωση της απόδοσης και της σταθερότητας του συστήματος. 

 Έτσι, το iOS 14.0.1 θα επιφέρει επίσης βελτίωση στο τμήμα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας; 

Μια δοκιμή αποστράγγισης της μπαταρίας του iOS 14 έχει δείξει ότι δεν επιφέρει αξιοσημείωτη βελτίωση σε σύγκριση με το iOS 13.7, αν και αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για το iOS 13.5 που αργότερα επέφερε σημαντική μείωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 11 και  σε άλλα νεότερα iPhone. Ευτυχώς, το iOS 14.0.1 επιφέρει ελαφρά βελτίωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τα iPhone 7, iPhone 8 και iPhone 11, ενώ η διάρκεια ζωής της μπαταρίας για άλλα iPhone όπως το iPhone SE και το iPhone 6s παρέμεινε η ίδια ή μειώθηκε ελαφρά.

Ενώ το άλμα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone XR και το iPhone 11 δεν είναι πολύ μεγάλο, αυτό εξακολουθεί να είναι μια ενθαρρυντική υποσχόμενη αλλαγή. Υπάρχει πιθανότητα η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone 11 και άλλων νεότερων iPhone να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τις επερχόμενες ενημερώσεις του iOS 14. Σημειώστε ότι έχει σημειωθεί μεγάλη μείωση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του iPhone XR και του iPhone 11 όταν συγκρίνεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας με αυτήν που είναι τώρα έναντι της εκτέλεσης των αρχικών εκδόσεων στο iOS 13, οπότε υπάρχει αρκετός λόγος που χρειάζεται η Apple να προσπαθήσει περισσότερο.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !