Το Grabbi Tweak σας επιτρέπει να βλέπετε το χρόνο και την μπαταρία όταν παίζετε παιχνίδια

0


Το Grabbi tweak για jailbroken συσκευές διορθώνει μία από τις ενοχλήσεις του iOS δείχνοντας το χρόνο και το ποσοστό μπαταρίας σε εφαρμογές και παιχνίδια πλήρους οθόνης. 
Ένα από τα ενοχλητικά πράγματα που κάνουν πολλές εφαρμογές και τα περισσότερα παιχνίδια στο iOS είναι ότι κρύβουν τη γραμμή κατάστασης της συσκευής. Αν και ο κύριος σκοπός τους είναι να προσφέρουν στους χρήστες μια κατάλληλη εμπειρία πλήρους οθόνης, αυτό μπορεί επίσης να δυσκολέψει να παρακολουθήσετε το χρόνο ή να δείτε την κατάσταση της μπαταρίας σας.

Το να μπορείτε να δείτε το υπόλοιπο ποσοστό της μπαταρίας είναι σημαντικό εάν παίζετε ένα παιχνίδι με έντονα γραφικά που μπορεί να εξαντλεί την μπαταρία σας πιο γρήγορα από το κανονικό.

Το νέο Grabbi tweak που κυκλοφόρησε για jailbroken συσκευές λύνει αυτό το πρόβλημα, δείχνοντάς σας τα πιο σημαντικά στοιχεία της γραμμής κατάστασης του iPhone χωρίς να απαιτείται πρώτα να έχετε πρόσβαση στο Κέντρο ειδοποιήσεων ή στο Κέντρο ελέγχου. Με αυτό το tweak δεν θα χρειαστεί επίσης να βγείτε από το παιχνίδι για να δείτε την υπόλοιπη μπαταρία και το χρόνο.

Grabbi Tweak

Το Grabbi προσθέτει ένα πρόγραμμα "κουρτινα" σε εφαρμογές πλήρους οθόνης και παιχνίδια στα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση με μια κίνηση προς τα κάτω. Σε αυτό θα βρείτε το ωφέλιμο ποσοστό ρολογιού και μπαταρίας της συσκευής σας, ώστε να μπορείτε να δείτε αυτές τις πληροφορίες χωρίς να αποσπάσετε την προσοχή ή να σταματήσετε το παιχνίδι.

Το Grabbi's grabber είναι αρκετά προσαρμόσιμο και δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αλλάξουν το πλάτος και το χρώμα του. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να αλλάξετε το χρώμα του βέλους , το χρώμα και το μέγεθος της γραμματοσειράς καθώς και τη θέση του κειμένου στο αρπακτικό.

Το Grabbi είναι ένα συμβατό με το iOS 13, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε από το Twickd repo έναντι 1,29 $ ευρώ.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !