Τα επερχόμενα AirTags της Apple εμφανίζονται σε 3D εμφάνιση λίγο πριν την παρουσίαση

0


Η Apple
φημολογείται εδώ και πολύ καιρό ότι εργάζεται σε ετικέτες παρακολούθησης που μοιάζουν με μικρές  κονκάρδες. Αναμενόταν να κυκλοφορήσουν πέρυσι, αλλά αυτό δεν συνέβη. Τώρα, πληροφοριες θέλουν ότι η Apple θα μπορούσε να ανακοινώσει τα AirTags στην εκδήλωση «Time Flies» αύριο ή παράλληλα με τη σειρά iPhone 12 τον Οκτώβριο. Πριν από την επίσημη ανακοίνωσή τους, ο Jon Prosser έχει μοιραστεί τώρα τρισδιάστατες εικόνες των AirTags που βασίζονται σε πραγματικές εικόνες και βίντεο . 

Ο Jon Prosser λέει ότι τα AirTags είναι λίγο ελαφρώς μεγαλύτερα από ένα καπάκι ενός μπουκαλιού. Έχουν ένα λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος μαζί με το "Ultra WIdeband" και μερικές άλλες ενδείξεις. Από μπροστά, τα AirTags φαίνονται αρκετά απλά, κάτι που είναι καλό καθώς αυτοί οι ιχνηλάτες δεν πρέπει ποτέ να ξεχωρίζουν όσον αφορά το σχεδιασμό, καθώς αυτό θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή.

Όπως φαίνεται στις εικόνες ο σχεδιασμός των Airtags δεν περιέχει καμία τρύπα ή βάση ώστε να μπορούν να τοποθετηθούν απευθείας σε ένα αντικείμενο. Αντ 'αυτού, η Apple θα πουλάει ένα μπρελόκ - ένα μικρό δερμάτινο σακουλάκι ξεχωριστά, στο οποίο οι χρήστες μπορούν να βάλουν τα AirTags τους και στη συνέχεια να το χρησιμοποιήσουν για να προσθέσουν ετικέτες σε αντικείμενα. 

Τα AirTags θα χρησιμοποιούν ευρυζωνική ζώνη για να προσφέρουν ακριβή και λεπτομερή τοποθέτηση στο χώρο ακόμη και σε εσωτερικούς χώρους. Κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Εύρεση της Apple για την παρακολούθηση στοιχείων με ετικέτες AirTags. Η Apple περιλαμβάνει ήδη το U1 Ultra-wideband chip στη σειρά iPhone 11 και η Prosser σημειώνει ότι η εταιρεία σχεδιάζει να συμπεριλάβει αυτήν την τεχνολογία σε όλες τις συσκευές της, όχι μόνο στα iPhone.

 


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !