Εκδήλωση της Apple στις 15 Σεπτεμβρίου.. Πώς να την παρακολουθήσετε ζωντανά

0


Η
εκδήλωση «Time Flies» της Apple αυτήν την εβδομάδα θα είναι αρκετά γεμάτη, παρόλο που η σειρά των iPhone 12 δεν αναμένεται να ανακοινωθεί στην εκδήλωση.   Οι φήμες υποδηλώνουν ότι θα μπορούσαμε να δούμε την Apple να ανακοινώνει το Apple Watch Series 6, μια σημαντική ανανέωση του iPad Air, μια αντικατάσταση Apple Watch Series 3 χαμηλού κόστους, ένα πακέτο υπηρεσιών συνδρομής το Apple One και πολλά άλλα. Η Apple πρόκειται να μεταδώσει ζωντανά την εκδήλωση, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την εταιρεία να ανακοινώνει και αυτά τα προϊόντα ζωντανά.

Όπως κάθε άλλη εταιρεία, η Apple αναγκάστηκε επίσης να πραγματοποιήσει τις εκδηλώσεις της online λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας. Η Apple ανέκαθεν μεταδίδει ζωντανά τις εκδηλώσεις προϊόντων της και έτσι η εταιρεία έχει πλέον ξεκινήσει τη ροή της στο YouTube , έτσι ώστε περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να την  παρακολουθούν από την άνεση του σπιτιού τους. Προηγουμένως, αναγκαστικά κάποιος έπρεπε να χρησιμοποιήσει το Safari ή άλλες λύσεις για να παρακολουθήσει τη ζωντανή ροή μιας εκδήλωσης της Apple, αλλά με τη διαθέσιμη ροή YouTube, αυτό δεν ισχύει πλέον. Εάν είστε ενθουσιασμένοι για την επερχόμενη εκδήλωση της Apple Flies και θέλετε να την παρακολουθήσετε ζωντανά, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε παρακάτω.

Πότε ξεκινάει η εκδήλωση «Time Flies» της Apple στις 15 Σεπτεμβρίου;

Η εκδήλωση «Time Flies» της Apple έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει από τις 20:00 μ.μ. PDT στις 15 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Apple Park. 

Πώς να παρακολουθήσετε το Apple's Time Flies 15 Σεπτεμβρίου ζωντανά

Youtube

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να παρακολουθήσετε την εκδήλωση «Time Flies» της Apple στις 15 Σεπτεμβρίου ανεξάρτητα από την πλατφόρμα που χρησιμοποιείτε. Η εταιρεία έχει ήδη δημιουργήσει μια καταχώριση βίντεο στη σελίδα της στο YouTube και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία "Ορισμός υπενθύμισης" για να σας υπενθυμίσει την βασική εκδήλωση πριν ξεκινήσει.

Σε περίπτωση που δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το YouTube, υπάρχουν και άλλες επιλογές που μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

Windows 10

Οι χρήστες των Windows μπορούν επίσης να κάνουν ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης στον υπολογιστή τους επίσημα. Αλλά υπάρχει ένας περιορισμός. Μπορείτε να το κάνετε μόνο αν μόνο στο πρόγραμμα περιήγησης του Microsoft Edge που συνοδεύει τα Windows 10.

Εάν χρησιμοποιείτε Windows 10, τότε τοποθετήστε το Microsoft Edge στην ακόλουθη διεύθυνση URL - https://www.apple.com/apple-events/

Apple TV

Εάν διαθέτετε Apple TV, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Εκδηλώσεις στο πλαίσιο ροής για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση της 15ης Σεπτεμβρίου. Απλώς μεταβείτε στην κατηγορία Παρακολούθηση τώρα και επιλέξτε το συμβάν "Time Flies" από τη λίστα.

iPad, iPhone ή iPod touch

Μπορείτε να μεταβείτε στη  σελίδα ζωντανής ροής της Apple για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση «Time Flies» της 15ης Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας διαθέτει iOS 10 ή νεότερο.

Μακ

Μπορείτε πάντα να μεταβείτε στη  σελίδα ζωντανής ροής της Apple στο Safari για να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή της εκδήλωσης.

 Και τέλος όπως είναι φυσικό την εκδήλωση μπορείτε να την παρακολουθήσετε και μέσα από τη σελίδα μας εδώ με σχόλια στο chat με άλλους.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !