Το Apple Watch Series 6 θα κυκλοφορήσει σε νέα χρώματα και υποστήριξη γρήγορης φόρτισης

0


Πριν από την εκδήλωση της Apple αυτήν την εβδομάδα, το αξιόπιστο Apple
leaker @ L0vetodream έδωσε κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το Apple Watch Series 6. Το leaker ισχυρίζεται ότι το νέο Apple Watch θα είναι διαθέσιμο σε νέα χρώματα και ότι θα υποστηρίζει και τη γρήγορη φόρτιση. 

Οι διαρροές των tweets είναι αρκετά περιορισμένες και σύντομες στις λεπτομέρειες. Δεν υπάρχει καμία σαφήνεια σχετικά με τα νέα χρώματα που η Apple σκοπεύει να προσφέρει στο Apple Watch Series 6. Παρ 'όλα αυτά, η προσθήκη γρήγορης φόρτισης στο Apple Watch θα πρέπει να είναι μια χρήσιμη προσθήκη ειδικά επειδή η Apple φέρνει επίσης την παρακολούθηση ύπνου στη σειρά με το WatchOS 7. Με γρήγορη φόρτιση, οι ιδιοκτήτες της Apple Watch Series 6 θα μπορούν να φορτίζουν γρήγορα τα ρολόγια τους σε 50- 60% σε σχετικά πιο γρήγορο χρόνο. Η Apple εισήγαγε γρήγορη φόρτιση με το iPhone X το 2017 που επιτρέπει σε κάποιον να φορτίσει τη συσκευή από 0-50% σε μόλις 30 λεπτά.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !