Το AnyUnlock ξεκλειδώνει οποιοδήποτε iPhone χωρίς κωδικό πρόσβασης (και χωρίς Face ID)

0


Ένα
iPhone μπορεί να κλειδωθεί μετά από αρκετές προσπάθειες,  και είναι πολύ μεγάλη ταλαιπωρία εάν δεν έχετε στα χέρια σας σε αυτόν τον καταραμένο κωδικό. Με άλλα λόγια, είναι υποχρεωτική η επανεκκίνηση του DFU, με συνέπεια την απώλεια όλων των παραμέτρων διαμόρφωσης του κινητού (δίκτυο WiFi, όνομα χρήστη κ.λπ.). Ωστόσο, ένα εργαλείο λογισμικού επιτρέπει τον περιορισμό αυτόν και λέγεται AnyUnlock .    Αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα που εκτελείται σε macOS ή Windows είναι σε θέση να ξεκλειδώσει γρήγορα και εύκολα ένα  iPhone (iPad ή iPod touch), χωρίς τη χρήση κωδικού ή κωδικού πρόσβασης!

Ο ελιγμός είναι απλός, διαρκεί λιγότερο από τρία λεπτά και σας επιτρέπει να βάλετε ξανά ένα iPhone σε κατάσταση λειτουργίας, με τον μοναδικό περιορισμό της διαγραφής των δεδομένων από το κινητό (το οποίο είναι  εύκολο όταν έχετε δημιουργήσει ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud ). Μετά τη λήψη και την εγκατάσταση του λογισμικού και τη σύνδεση του iPhone με τον υπολογιστή ή το Mac, το AnyUnlock προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ πολλών σεναρίων "αποκλεισμού" του iPhone με ενός ξεχασμένου κωδικού ή  Touch ID ή Face ID που αρνούνται να εργαστούν, η συσκευή iOS χρησιμοποιείται αλλά χρησιμοποιείται χωρίς κωδικό πρόσβασης κ.λπ. - και, στη συνέχεια, κατεβάστε το υλικολογισμικό του iPhone (το οποίο είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας). Ένα τελευταίο κλικ στο "Ξεκλείδωμα τώρα"  και ξεκινά η διαδικασία ξεκλειδώματος (προσέξτε να μην αποσυνδέσετε τη συσκευή κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας)!

Όλα όσα μπορεί να κάνει το AnyUnlock για τις συσκευές σας iOS

Εκτός από το ξεκλείδωμα χωρίς κωδικό , το AnyUnlock (συμβατό με Windows και Mac ) μπορεί επίσης να βρει κωδικούς πρόσβασης που έχουν αποθηκευτεί στο iPhone τους, να ξεκλειδώσει το αναγνωριστικό της Apple που σχετίζεται με τις συσκευές iOS, να ανακτήσει τον κωδικό πρόσβασης από ένα αντίγραφο ασφαλείας του iTunes , να ξεκλειδώσει Κωδικός χρόνου οθόνης, Κατάργηση κρυπτογράφησης αντιγράφων ασφαλείας iTunes και ανάκτηση του εφεδρικού κωδικού πρόσβασης iTunes.

Εν ολίγοις, ένα πλήρες και γρήγορο απαραίτητο εργαλείο, δεδομένου ότι ο ακούσιος αποκλεισμός του iPhone είναι το είδος της ατυχίας που αναπόφευκτα συμβαίνει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή ενός χρήστη iPhone .

Αν θέλετε να μην περιορίζεται στις επιλογες του  η πλήρης έκδοση του AnyUnlock , προσφέρει τρία πακέτα (επιστρεφόμενα εάν δεν είστε ικανοποιημένοι εντός 60 ημερών):

  • 1 έτος για 1 συσκευή iOS στα 35,99 € (αντί 59,99 €)
  • 1 έτος για 5 συσκευές iOS στα 49,99 € (αντί 69,99 €)
  • Διάρκεια ζωής για 5 συσκευές iOS στα 59,99 €

  •  


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !