Sideloadly...ο αντικαταστάτης του Cydia Impactor

0


Το Cydia Impactor δεν λειτουργεί;
Το Sideloadly είναι τώρα εδώ. Αυτή η νέα εναλλακτική λύση του Cydia Impactor συνοδεύεται από ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας χρήστη και σας επιτρέπει να παρακάμπτετε τις εφαρμογές σας σε μια δυσκολία με τα πιστοποιητικά.  

Οι αλλαγές στον μηχανισμό υπογραφής της Apple έχουν αφήσει το Cydia Impactor άχρηστο. Ο Saurik που εγκαταλείπει τη σκηνή ανάπτυξης του jailbreak έχει επιδεινώσει περαιτέρω το πρόβλημα. Έτσι εδώ έρχεται το Sideloadly. Αναπτύχθηκε από τους iOSGods και είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα sideload για iPhone, iPad και iPod touch. Είναι μια μινιμαλιστική εναλλακτική λύση του Cydia Impactor .

Προς το παρόν, το Sideloadly υποστηρίζει μόνο το λειτουργικό σύστημα των Windows. Ωστόσο, οι προγραμματιστές σκοπεύουν να προσθέσουν υποστήριξη και για συστήματα macOS στις μελλοντικές ενημερώσεις.     

Σημαντικό: Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα “εναλλακτικό”  Apple ID με αυτό το βοηθητικό πρόγραμμα. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το κύριο Apple ID σας με βοηθητικά προγράμματα τρίτων.       


Λήψη Sideloadly

Απαιτήσεις

  • iPhone, iPad ή iPod touch
  • Ένας υπολογιστής με λειτουργικό σύστημα Windows
  • iTunes
  • σύνδεση στο Internet
.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !