iPhone 12: φήμη για μια κεντρική ομιλία που οργανώθηκε για τις 13 Οκτωβρίου

0

   Apple έχει ήδη οργανώσει μια βασική παρουσιαση τον Σεπτέμβριο και ήταν αφιερωμένη στο iPad και το Apple Watch, όπου συνήθως είναι και η ώρα να παρουσιάσει και τα νέα iPhone κατι που δεν εγινε. Αναμένουμε τώρα μια νέα βασική παρουσιαση τον Οκτώβριο για το iPhone 12 και απο τις πληροφορίες έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία.     

Αν πιστέψουμε ολα αυτα τοτε η Apple θα εχει προγραμματίσει μια βασική παρουσιαση στις 13 Οκτωβρίου. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι έλαβε τις πληροφορίες από έναν υπάλληλο που βρίσκεται στην Ολλανδία. Προσθέτει ότι η Apple θα ανοίξει προπαραγγελίες τρεις ημέρες αργότερα, στις 16 Οκτωβρίου, πράγμα που θα σήμαινε την κυκλοφορία του iPhone 12 στις 23 Οκτωβρίου.

Η Apple έχει ήδη αναφέρει αυτό το καλοκαίρι μια καθυστέρηση για το iPhone 12, εξηγώντας ότι θα φτάσει αργότερα από το συνηθισμένοΈκτοτε, πολλες φήμες έχουν κυκλοφορήσει γύρω από το μάρκετινγκ. Φημολογείται ότι το iPhone 12 mini 5,4 ιντσών και το iPhone 12 6,1 ιντσών θα κυκλοφορήσουν πρώτα τον Οκτώβριο, και το iPhone 12 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 12 Pro Max. 6,7 ίντσες δεν θα ήταν έτοιμα μέχρι τον Νοέμβριο.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !