Φτιάξτε την πρώτη εικόνα του iphone σας και εντυπωσιάστε

0


Το Kalm είναι μια όμορφη πρώτη ματιά όταν κοιτάζετε τη συσκευή σας πριν την ανοίξετε.
Είναι μοντέρνο, καθαρό, χρωματισμένο στα χρώματα της ταπετσαρίας σας, ώστε να ταιριάζει με τα γούστα σας.  
Το Kalm εμφανίζει τον τρέχοντα καιρό στην οθόνη κλειδώματος είτε για την τρέχουσα τοποθεσία σας είτε για την πρώτη τοποθεσία της εφαρμογής Weather. Έτσι δεν θα ξεχάσετε ποτέ να φέρετε μαζί σας την ομπρέλα σας, τα γάντια σας ή το μαγιό σας.Αν θέλετε να προσθέσετε λίγο χρώμα στον καιρό σας, το Kalm σας επιτρέπει να απενεργοποιήσετε το χρωματισμό του εικονιδίου καιρικών συνθηκών, οπότε αν είναι ηλιόλουστο, θα πάρετε τον εγγενή κίτρινο ήλιο σας. Δεν σας αρέσει καθόλου το εικονίδιο; Μπορείτε να το κρύψετε!

Θέλετε να μάθετε πώς είναι η θερμοκρασία; Απλώς ενεργοποιήστε την φαινομενική θερμοκρασία στις ρυθμίσεις και λάβετε τη θερμοκρασία «αισθάνεται».

Το Kalm σας δείχνει επίσης τι εμφανίζεται στο ημερολόγιό σας, τυχόν υπενθυμίσεις που έχετε ορίσει ή τις επερχόμενες ειδοποιήσεις σας. Δεν θα χάσετε πλέον σημαντικά γεγονότα και θα γνωρίζετε πάντα τι θα ακολουθήσει.Έχετε πολλά ημερολόγια; Μην ανησυχείτε, με το Kalm μπορείτε να αποφασίσετε ποια ημερολόγια θα χρησιμοποιήσετε. Επιλέξτε οποιοδήποτε ημερολόγιο θέλετε και απενεργοποιήστε αυτές τις ενοχλητικές Εθνικές Εορτές και άλλα ημερολόγια που έχουν εγγραφεί.

Μπορείτε ακομη να αλλάξετε την εμφάνιση  να διαμορφώσετε το Kalm, να επιλέξετε ένα διαφορετικό χρώμα ταπετσαρίας και να αλλάξετε εύκολα τον κορεσμό ή τη φωτεινότητα των προσαρμοστικών χρωμάτων ή ακόμα και να απενεργοποιήσετε εντελώς τα χρώματα όπως σας αρέσει. 

Tweak συμβατότητα

Το Kalm συνεργάζεται με το Artsy, ColorFlow, LatchKey, Quart, Photon, Axon, Grupi, Tritium, Lisa, HomeTime, Complications, AOD, Libellum, Watermelon και Xen HTML και πολλά περισσότερα με ios13. 

Μπορείτε να το κατεβάσετε με μόνο 1,99 από το ρεπό του Packix

  


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !