Το κουμπί λειτουργίας του iPhone (power) δεν λειτουργεί;

0

Το κουμπί τροφοδοσίας του iPhone χρησιμοποιείται για να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τη συσκευή, να κλειδώσετε την οθόνη, να
επαναφέρετε τη συσκευή και πολλά άλλα. Σε περίπτωση που αυτός ο βασικός διακόπτης σταματήσει να λειτουργεί για εσάς, υπάρχουν μερικές λύσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε προτού να το δώσετε για επισκευή.     Πιθανοί λόγοι για τους οποίους το κουμπί τροφοδοσίας του iPhone δεν λειτουργεί
    • Η θήκη του iPhone εμποδίζει το κουμπί λειτουργίας.
    • Μια σημαντική ποσότητα σκόνης έχει συσσωρευτεί γύρω από το κουμπί.
    • Η συσκευή υπέστη πτώση από την πλευρά του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα εσωτερική βλάβη.
    • Ένα σφάλμα λογισμικού που κάνει το κουμπί λειτουργίας να μην ανταποκρίνεται.
Εάν το κουμπί τροφοδοσίας σας είναι εντελώς κατεστραμμένο, τότε η επίσκεψη για επισκευή είναι η μόνη επιλογή. Αλλά αν είναι κολλημένο, αργό ή ημι-λειτουργικό, μπορείτε να το διορθώσετε με κάποιους από τους παρακάτω τροπους.
  1. Επανεκκινήστε το iPhone σας χρησιμοποιώντας το AssistiveTouch
  2. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε την ταχύτητα κλικ του πλευρικού κουμπιού
  3. Επισκεφτείτε το Apple Store για τις Επιλογές επισκευής

1. Επανεκκινήστε το iPhone σας χρησιμοποιώντας το AssistiveTouch Επειδή το κουμπί λειτουργίας δεν είναι λειτουργικό, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Assistive Touch ή την εφαρμογή Ρυθμίσεις για να απενεργοποιήσουμε το iPhone (και στη συνέχεια να το ενεργοποιήσουμε ξανά).
Για να απενεργοποιήσετε τη συσκευή iOS, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Γενικά . Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Τερματισμός . Τώρα σύρετε το ρυθμιστικό απενεργοποίησης προς τα δεξιά.
Περιμένετε ένα ή δύο λεπτά. Τώρα, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας για να ενεργοποιήσετε το iPhone. Λειτουργεί?
Σε περίπτωση που το κουμπί λειτουργίας δεν λειτουργεί, συνδέστε το iPhone στο φορτιστή ή σε έναν υπολογιστή για να το ενεργοποιήσετε και ακολουθήστε τις παρακάτω δυο προτάσεις. 

2. Δοκιμάστε να ρυθμίσετε την ταχύτητα κλικ του πλευρικού κουμπιού Αυτό λειτουργεί το πλευρικό κουμπί στο iPhone X και σε νεότερα μοντέλα με Face ID, αλλά όχι τόσο βολικά όσο θέλετε; Μπορείτε να ρυθμίσετε την ταχύτητα διπλού και τριπλού κλικ για να δείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και πατήστε Προσβασιμότητα .
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε στο Πλευρικό κουμπί .
  3. Ορίστε μία από τις τρεις επιλογές - « Προεπιλογή », « Αργή », « Πιο αργή ».

3. Επισκεφτείτε το Apple Store για Επιλογές επισκευής Τέλος, εάν τίποτα δεν βοηθά, αυτό σημαίνει ότι είναι καιρός να πάτε τη συσκευή σας για επιθεώρηση και επισκευή. Μπορείτε να ξεκινήσετε επικοινωνώντας με την Υποστήριξη της Apple στο πλησιέστερο κατάστημα της Apple ή στο εξουσιοδοτημένο κέντρο σέρβις της Apple.
Σημείωση : Βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του iPhone σας γιατί  πιθανότατα θα διαγράψουν τα πάντα.  

Χρησιμοποιήστε το AssistiveTouch: Μια προσωρινή λύση

Αυτή δεν είναι μια λύση για να διορθώσετε το κουμπί λειτουργίας που χάλασε, αλλά μια λύση που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τη συσκευή και να εκτελείτε σχεδόν όλες τις ενέργειες βολικά, ακόμη και αν το προαναφερθέν φυσικό κουμπί έχει σπάσει.
Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το AssistiveTouch από την εφαρμογή ΡυθμίσειςΠροσβασιμότηταΑγγίξτεAssistiveTouch .



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !