Ο Greg Joswiak προστέθηκε στην εκτελεστική λίστα της Apple

0


Η Apple έχει ενημερώσει
τον ιστότοπό της όπου αναφέρονται όλα τα στελέχη για να προσθέσουν τώρα και τον Greg Joswiak. Αντικατέστησε τον Phil Schiller τον περασμένο μήνα. Ο Phil Schiller διετέλεσε αντιπρόεδρος μάρκετινγκ. Αυτός ο τίτλος αποδίδεται τώρα στον Greg Joswiak.  Στην παρουσίαση, η Apple δηλώνει ότι ο Greg Joswiak αναφέρεται απευθείας μετά τον Tim Cook. Προσχώρησε στην εταιρεία το 1986 και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην παρουσίαση διαφόρων προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων και των iPhone. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Apple δουλεύοντας στους πρώτους Macintoshes.

Ο Greg Joswiak έχει 30 χρόνια εμπειρίας στο μάρκετινγκ και τη διαχείριση. Πριν από την επιτυχία του Phil Schiller, ήταν υπεύθυνος για το παγκόσμιο μάρκετινγκ προϊόντων στην Apple για τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά του, ο Phil Schiller έγινε Apple Fellow. Αυτός είναι ένας τίτλος που απονέμεται σε ένα άτομο που αναγνωρίζεται από την Apple για τις σημαντικές συνεισφορές του στην εταιρεία. Άλλα μέλη Apple Fellows είναι οι Alan Kay, Guy Kawasaki, Steve Wozniak και Steve Jobs. "Η Phil βοήθησε να γίνει η Apple η εταιρεία που είναι σήμερα και οι συνεισφορές της είναι τεράστιες και βαθιές" , δήλωσε ο Tim Cook τον περασμένο μήνα  κατά την ανακοίνωση της μετάβασης.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !