IOS 14:Πώς να εμφανίσετε το εικονίδιο της εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στην αρχική οθόνη

0


Ένα περίεργο πράγμα που ίσως έχετε παρατηρήσει μετά την εγκατάσταση του iOS 14 στο iPhone σας είναι ότι όταν κάνετε λήψη μιας νέας εφαρμογής από το App Store, το εικονίδιο της δεν εμφανίζεται στην αρχική οθόνη.
Έχουμε δει πολλούς χρήστες να ρωτούν «πού είναι η εφαρμογή που μόλις κατεβάσα;». 
Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της λήψης της εφαρμογής, το εικονίδιο της δεν φαίνεται πουθενά στην αρχική οθόνη. Επομένως, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα Βιβλιοθήκη εφαρμογών και να δείτε την ενότητα Πρόσφατα προστέθηκε για να βρείτε τη νέα εφαρμογή. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε το όνομα της εφαρμογής στην αναζήτηση Spotlight ή να την ανοίξετε πατώντας το κουμπί «Άνοιγμα» στη λίστα App Store της εφαρμογής.

Ευτυχώς μπορείτε να διορθώσετε αυτήν τη συμπεριφορά του iOS 14 αλλάζοντας μια απλή ρύθμιση στο iPhone σας. Ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες για να κάνετε το iOS 14 να εμφανίζει το εικονίδιο της εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στην αρχική οθόνη.

Προσθέστε στην αρχική οθόνη

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να κάνετε το iOS να εμφανίσει το εικονίδιο της εφαρμογής που κατεβάσατε πρόσφατα στην αρχική οθόνη.

  1. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις και πατήστε στην επιλογή Αρχική οθόνη .
  2. Από την επόμενη οθόνη επιλέξτε « Προσθήκη στην αρχική οθόνη ».

Και αυτό είναι όλο. Τώρα κάθε νέα εφαρμογή που κατεβάζετε από το App Store θα εμφανίζεται πρώτα στην αρχική οθόνη. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποκρύψετε το εικονίδιο του εάν θέλετε πατώντας παρατεταμένα και πατώντας στην επιλογή Κατάργηση εφαρμογής,  από το αναδυόμενο παράθυρο πατήστε στο "Μετακίνηση στη βιβλιοθήκη εφαρμογών" για να αφαιρέσετε το εικονίδιο από την αρχική οθόνη.


 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !