Το iPAPatcher σάς επιτρέπει να εισάγετε τροποποιήσεις σε εφαρμογές χωρίς jailbreak

0


Το iPAPatcher 
είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα επιδιόρθωσης που σας επιτρέπει να φορτώνετε "dylibs" σε αρχεία εφαρμογών IPA για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες εφαρμογές. Αναπτύχθηκε από τον προγραμματιστή και τον ερευνητή ασφάλειας Brandon Plank.   

Σε αντίθεση με τα δημοφιλή προγράμματα, δεν είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα sideloading που υπογράφει και εγκαθιστά αρχεία IPA στην κινητή συσκευή σας.

Αντ 'αυτού, το iPAPatcher είναι ένα ένα πρόγραμμα που αναγκάζει μια εφαρμογή να φορτώνει ένα αρχείο dylib ενός tweak.

Υποστηρίζει τόσο macOS όσο και jailbroken συσκευές. Αυτή η λειτουργία είναι απαραίτητη για τους χρήστες που θέλουν να τροποποιήσουν τις κινητές συσκευές τους χωρίς jailbreak.

iPAPatcher

Σύμφωνα με τον δημιουργό, είναι ένας τρόπος που φορτώνει tweak σε εφαρμογές toy App Store. 

Για παράδειγμα, μπορείτε να φορτώσετε tweak όπως το Rhino και το Phantom για iOS 13 στα αρχεία IPA του Instagram και του Snapchat αντίστοιχα.

Οι τροποποιημένες εφαρμογές θα λειτουργήσουν χωρίς να απαιτείται jailbreak.

Περιορισμοί

Ενώ αυτή η λυση έχει πολλά μειονεκτήματα, έχει επίσης και μερικά μειονεκτήματα

Πρώτον, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε όλα τα jailbreak tweaks με αυτήν τη μέθοδο. Tweaks που συνδέονται μόνο στην εφαρμογή που προσπαθείτε να διορθώσετε θα λειτουργήσουν χωρίς jailbreak.

Ωστόσο, οι τροποποιήσεις που συνδέονται με υπηρεσίες συστήματος όπως το Relocate Reborn δεν θα λειτουργούν σε μια συσκευή που δεν είναι jailbreak. Με απλά λόγια, οι προσαρμογές βάσει εφαρμογών λειτουργούν ενώ οι τροποποιήσεις συστήματος δεν λειτουργούν.    

Απαιτήσεις

  • Ένας υπολογιστής που εκτελεί macOS 10.14 ή νεότερη έκδοση 
  • Εργαλεία γραμμής εντολών XCode
  • dpkg κώδικα
  • Αρχείο IPA
  • Πακέτο Debian 

Το εργαλείο μπορείτε να το κατεβάσετε από το σύνδεσμο εδώ.

 (Προαιρετικό) Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το dpkg στο Mac σας, εκτελέστε την εντολή bp install dpkg  (απαιτείται brew package manager) στο Terminal για να το εγκαταστήσετε. Από τη στιγμή της δημοσίευσης, η τελευταία έκδοση του dpkg είναι v1.20.5.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !