Bubble Apps: Έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές από οπουδήποτε (Cydia tweak)

0


Πολλές φορές μέσα στο χάος των εφαρμογών που έχουμε στο κινητό μας είναι πολύ εκνευριστικό να ψάχνουμε μια εφαρμογή χάνοντας χρόνο.
Έτσι για να μας βοηθήσουν σε αυτό το πρόβλημα πολλοί προγραμματιστές του jailbreak δημιούργησαν εργαλεία που θα έχουμε άμεση πρόσβαση στις αγαπημένες μας εφαρμογές από οπουδήποτε να είμαστε στην οθόνη του κινητού μας. 

 Ένα από αυτά είναι και το Bubble Apps που θα αναφερθούμε σήμερα.


Το νέο αυτό tweak δημιουργεί κάποιες φυσαλίδες όπως τις αναφέρει, από τις αγαπημένες μας εφαρμογές αφού αχρικά τις επιλέξουμε από τις ρυθμίσεις του και κατόπιν βρίσκονται παντού στην οθόνη μας όταν τις χρειαστούμε για να ανοίξουμε" την εφαρμογή που θέλουμε.
Στις ρυθμίσεις του tweak θα βρείτε πολλές επιλογές για να το προσαρμόσετε χρωματικά αλλα και λειτουργικά μέχρι και τον τρόπο που θα χάνονται οι θα εμφανίζονται οι φυσαλίδες.

 Το Bubble Apps θα το βρείτε στη τιμή των 1,50 ευρώ και πιο κάτω μπορείτε να δείτε ένα video demo με το εργαλείο σε λειτουργία.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !