Προπαραγγελίες iPhone 12 και 12 Pro... η παράδοση φτάνει έως τον Νοέμβριο

0


Τα iPhone 12 και iPhone 12 Pro
είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία για δύο ώρες τώρα . Τα πρώτα μοντέλα θα παραδοθούν στις 23 Οκτωβρίου. Αλλά για εκείνους που δεν ήταν αρκετά γρήγοροι, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι και τον Νοέμβριο. 

Για το iPhone 12, τα περισσότερα μοντελα είναι ακόμη διαθέσιμα με παράδοση στις 23 Οκτωβρίου. Ωστόσο, ορισμένοι αντιμετωπίζουν ήδη μια (μικρή) καθυστέρηση. Τα μοντέλα θα παραδοθούν μεταξύ 26 και 28 Οκτωβρίου, για παράδειγμα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα μπλε και πράσινα μοντέλα.

Όσον αφορά το iPhone 12 Pro, ορισμένα μοντέλα έχουν παράδοση μεταξύ 28 Οκτωβρίου και 2 Νοεμβρίου. Άλλα θα αποσταλούν μεταξύ 2 και 9 Νοεμβρίου και άλλα έχουν ημερομηνία μεταξύ 9 και 16 Νοεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, το iPhone 12 Pro επηρεάζεται πολύ από τους μεγαλύτερους χρόνους παράδοσης από το iPhone 12. Πρέπει να σημειωθεί ότι η πώληση από το Apple Store είναι ακόμη για τις 23 Οκτωβρίου για τα διάφορα iPhone 12s.

Η προπαραγγελία iPhone 12 ή iPhone 12 Pro είναι διαθέσιμη από το Apple Online Store . Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μεταπωλητές, εδώ είναι οι άμεσοι σύνδεσμοι:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !